perjantai 12. syyskuuta 2008

Lahjoja

Syksyn alku on ollut taas vaihtojen ja lahjojen lähettämisen aikaa pienen kesätauon jälkeen.

Jo viime viikolla meni Lennulle synttärilahjaksi tämä kurpitsainen tyyny. Kurpitsat ovat ihan ykkösjuttu pistelyissäni tällä hetkellä, koko ajan etsin nettikaupoista uusia kurpitsamalleja. Muutamia kivoja on tälle syksylle tullut hankittua ja jokunen on vielä matkalle tännepäin .Tämän tyynyn malli on 4 My Boysin malli Humble Gratitude, osa siitä.Syysvaihtoon pistelin Ellille saksikotelon. Kankaana on tummanruskea pellavakangas ja taas kerran pääsin yhdistämään Tildaakin ristipistoihin sisäkankaan muodossa.Syyskuun muut vaihdot ovat hyvällä mallilla. Christmas in september kuori on pistelty ja viikonloppuna pitää kaivaa ompelukone taas esille ja ommella se valmiiksi. LHN kuori on matkannut viikon verran Malesiaan, lienee siis perillä ihan kohta. Omani sain jo pari päivää sitten. Kuvia laitan sitten kun voin esitellä pistelemäni samaan aikaan


Syyskuun synttäriswappi on myös pistelty ja suunnitelmat ovat selvät mitä muuta pakettiin laitan.
Näyttää siis siltä, että tämän viikonloppuna pistelen taas jotain ihan itselleni. Saatanpa aloittaa ihan uuden, vaikka jokunen keskeneräinenkin tuolla vielä pyörii.


Ja kyllä, taas on perjantai, paras päivä viikossa :)5 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Ihania pistelyitä :)
Jään odottamaan kuvia LHN kirjekuori
vaihdosta ;)

Maria kirjoitti...

Ihania lahjoja :D Tyynysi ovat kyllä kivoja, kävin jo ihastelemassa tuota kurpitsaa Lennun blogissa.

Mia kirjoitti...

kauniita pistoja :D
Ihania syksyn päiviä sinulle ja omillesi

Marja Kristiina kirjoitti...

Ahkeraa, ahkeraa!

Kuule, mä voisin kuvitella - vaikken itse osaa ommella yhtään mitään - ettei kangaskurpitsan teko kovin vaikeaa voi olla. Ja joka tapauksessa siitä tulee sitten sellainen kun tulee, SINUN näkemyksesi!

Ulla kirjoitti...

Aivan ihania ovat nuo molemmat valmistuneet työt!