perjantai 18. heinäkuuta 2008

HeinäkuuHeinäkuun Bent Creek on valmistunut. Tästä tykkään erityisen paljon, kivan värisiä ja pirteitä lintujahan siinä sirkuttaa. Linnut on pistelty 18 count meleeratulle aidalle.


Myös toinen Bent Creek valmistui jo aikoja sitten. Sopii hyvin samaan teemaan, koska sininen lintu on siinäkin. Malli on nimeltään Plum berry sampler. Vaihdoin aakkosten värin syksyisemmäksi ja taustakangas on valittu sen värin mukaan. Sain mallin Sarilta synttärilahjaksi vuoden alussa ja olen varma, että paketissa oli mukana myös tähän sopivat napit, mutta enpä vaan niitä löytänyt mistään, silloin kun viimeistelyinnostus iski päälle. Onneksi löytyi tarpeellinen määrä toisenlaisia sopivia nappeja jotka tähän siis käytin.


Tästäkin pidän tosi paljon, se on ollut koko kesän esillä vaatekaapin oven nupissa roikkumassa syksyisistä sävyistään huolimatta.Aurinkoista viikonloppua !

P.S: PIF:iin mahtuu vielä yksi joka haluaa laittaa hyvän kiertämään.

8 kommenttia:

sari.i. kirjoitti...

Onpa tosi kivan näköinen tuo Plum Berry Sampler valmiina! :) Just itse hiplasin samaa mallia yhtenä päivänä, että josko alkaisin jo pistelemään itsekin... :)

Kati kirjoitti...

Kauniita! Aurinkoista viikonloppua!

Lennu kirjoitti...

Ihania! Minä voitin kerran kaiman blogiarvonnassa tuon July sings -mallin neulavahdiksi viimeisteltynä, se on tosi kiva malli :) Toinenkin lintumalli on nätti ja voi miten paljon tuolla aiemmissa kirjoituksissasi onkaan ihania pistelyitä :)

Sari kirjoitti...

Tosi ihania! Pirtsakoita nuo July sings -mallin lintuset.

Ulla kirjoitti...

Tosi ihania! Multa löytyy nuo molemmat mallit ja jotenkin aina inspiroi pistelemään kun näkee valmiina noita töitä.

Virpi kirjoitti...

Ihania nuo BC:n kuukausimallit. Kauniita ovat kyllä kaikki pistelysi, nuo kahvitkin...huokailua =)

Marika kirjoitti...

Ihania töitä. Plum berry sampler odottelee minunkin varastossani ja tuo July signs on ostoslistalla. BTW hankin itsellenikin sen saman Marysen mallin mutta en ehdi varmaan ihan heti pistellä. Jos en tee sitä johonkin vaihtoon...... ;-)

Leena kirjoitti...

Suloisia molemmat :)