lauantai 27. helmikuuta 2016

Biscornu

Alkuvuonna tekeillä oli vuosia keskeneräisinä olleita ristipistotöitä. Isompia ja pienempiä on kertynyt muutama kymmenen ja tavoitteena on niitä pikku hiljaa saada valmiiksi uusien aloitusten lisäksi. Ensimmäinen tänä vuonna valmistunut on tämä suloinen biscornu. Tässä ei ole ainuttakaan  ristipistoa, muunlaista kirjontaa kyllä. Oli melko haastavaa saada pistot kohdalleen tässä 40 count pellavassa, mutta onnistuihan se lopulta, kun välillä vähän purkikin :)   

Biscornut ovat tosi kauniita, niitä on seitsemän kappaletta, joista kaksi olen tehnyt itse ja muut saanut lahjaksi. 

Kevätaurinko toivottavasti innostaa taas useammin blogin pariin, Muutamia lahjoja olen lähettänyt ja iso kasa pieniä juttuja odottaa viimeistelyään. Kevät ja pääsiäispistelyt pääsevät kotona näinä päivinä esille.  

Atalie: Fevrier 2007

13 kommenttia:

Vickie kirjoitti...

Oh such lovely colors! I like how you stacked them up!

Eila kirjoitti...

Kaunis on tämä uusin biscornu kuten yleensä,kaikki biscornut. Mukava päästä näkemään, toivottavasti pian, pitkään tekeillä olevia pistelyitäsi:) Keijutaulut tuossa ylhäällä ovat kyllä mitä ihanimmat!

Lumiruusu kirjoitti...

Tosi upea biscornu ,ihan mahdottoman tarkkaa työtä ja täydellisen "Mari-Maijamainen" väritys. Nuo laakapistosydämet on niin suloisia !! Upita muutkin bisconut ! :)

Miriam kirjoitti...

Ohhhh...welcome back Mari! I like your biscornu very much. MThe last three in particular, but my favourite is the one pink and grey!
Hugs & Kisses,
Miriam

Irmeli kirjoitti...

Kauniin biscornun olet viimeistellyt ja ihana on koko biscornu joukko. Ihanat ovat myös keijukaisesi yläkuvassa ja ruusu keiju muistuttaa itseäni keskeneräiseksi jääneestä.

lankavaan kirjoitti...

Biscornut ovat ihania ja niitä on mukava tehdä itsekin :)

Kirsi kirjoitti...

Kaunis biscornu ja hieno on koko kokoelma. Minä en ole vieläkään tehnyt yhtäkään biscornua!

Anne kirjoitti...

Aivan hurmaava pino biscornuteja (aivan outo sana minulle:))

Aurinkokujalla kirjoitti...

Kauniita ovat, mutta minun täytyy tunnustaa, etten tiedä mitä tuo sana tarkoittaa. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Ihania biscornuja :)

Miriam kirjoitti...

Ciao Mari,
I hope that all is good with you and that you will post some of your nice stitiche for Christmas.
Big hug,
Miriam

Anna kirjoitti...

Onpas hieno! :)

Hannele kirjoitti...

Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)