sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kukkia ja pupuja

Piha siivottu pulkista, suksista ja muusta talvitavarasta. Kuivuneet kanervat pääsivät roskikseen ja nyt piharuukut odottavat ihania kevätkukkia. Lämpötila on +8 astetta, aurinko yrittää pilkahdella ja lunta on enää ihan pieni läikkä pihassa. 
Siivouksen jälkeen kiertelin pihaa ja tein puutarhasuunnitelmia. Muutoksia ja uutuksia tulossa.

Sisällä vihertää ja kukkii. Kevätpistelyt on laitettu esille ja uusi pupupistely on työn alla.
Pelargoniat talvehtivat hyvin kellarissa. Kolme viikkoa ovat nyt olleet ikkunalaudalla ja näyttää siltä että auringonpuute on kasvattanut osan niistä pikkuisen liian honteloiksi.

Narsissien kaverina viime keväänä Katrilta saatu  puputyyny.
Tämän viikon tulppaaneita on kaksi nippua, nyt niitä sai erityisen edullisesti.Kuuluisa hännätön pupu on mun lemppari :) 8 kommenttia:

Miriam kirjoitti...

Everything is very nice!
Ciao,
Miriam from Italy

Eila kirjoitti...

Ihanan keväisiä tunnelmia, hus talvi:)

Vickie kirjoitti...

How nice! It looks like Spring by you. Pretty flowers and sweet bunnies.

Timi kirjoitti...

Lovely stitchings and beautiful flowers!
Spring is here!!!

Varis kirjoitti...

Ihana kevät! Ja niin ihania pupupistelyitä! Tuskin maltan odottaa pääsiäistä. Minäkin vaihdoin kuivat kanervat tänään iloisiin narsisseihin. Pelargonisi näyttävät erinomaisilta, minulla ei selvinnyt ainoakaan - jo toinen vuosi peräkkäin, plääh. Aurinkoista maaliskuuta Sinulle ja perheellesi!

Irmeli kirjoitti...

Ihania, ihania kevätkukkia! Kyllä tässä alkaa taas höpsähtämään noiden kukkien perään:). Puput ovat kivoja pisteltäviä, minullakin juuri nyt työnalla.

marja kirjoitti...

Kevät tulee kohisten. Täällä ei vielä ole kaikki lumilelut tulleet esiin lumen alta, joten siivoamista pitää vielä odottaa. Aurinko paistaa, joten kyllä se kevät tulee. Omenapuusta voisi jo käydä leikkaamassa yhden oksan pois :)

Narsisseja pitääkin käydä ostamassa.

Kauniita pupupistelyitä. Mihis pupun häntä jäi? En muista kuulleeni tätä puputarinaa.

Lumiruusu kirjoitti...

Kiitos taas ihanasta inspiraatio postauksestasi ! Sinulla on jo noin kauniisti kevätpistelyjä esillä ..me täällä Etelä-Pohjanmaalla tullaan hiukan jäljessä kun lumi vasta on pihalta sulamassa ja joka paikka on tosi märkää..Minä vasta tänään löysin lähikaupasta ekat Tete a Tete -tulppaanin sipulit ruukuissaan ...oikein olivat vasta aluillaan joten saan niistä hetken varmaan nauttiakin. Suunnittelen laittamavani oan taas Ilves tölkkiin :) Upeat tulppaanit Sinulla ! Kevään iloa ja valoa Sinulle T.Rouva Lumiruusu