sunnuntai 30. marraskuuta 2014

1. adventti


Loppuvuoden paras aika on taas täällä! Pitkän ja pimeän syksyn jälkeen alkaa joulunodotus ja jouluanaluspuuhat. Kynttilöistä, joululehdistä, hyasinteista ja tunnelmoinnista aion nauttia koko joulukuun.  Ja tietenkin lahjoista :).
Tervetuloa seuraamaan joulua Rouva Ruusupuun blogiin: ristipistoja ja kodin joulua luvassa ihan joka päivälle jouluun saakka.

Jo monena vuonna ollaan vaihdettu joulukalentereita ristipistoharrastuksen kautta ystäviksi tulleiden Kirsin, Leenan, ja Sarin kanssa. Joka vuosi on ollut erilaisia aiheita ja pakettien määrät ovat vaihdelleet. Tänä vuonna Kirsin ja Sari kanssa vaihdettiin neljän adventin lahjat ja vielä yhdet lahjat aatolle. Leenan kanssa tehtiin 12 pakettia parillisille päiville. Tänäkin vuonna on aiheet , minkä pohjalta lahjoja hankitaan ja tehdään. 

Ensimmäisen adventin ensimmäisen  pistelty lahja on Kirsiltä
Minä annoin Kirsille teemaksi vuodenajat ja  varsin ihanan lahjan tänään sainkin .
Mallit ovat Lizzie Katen, yhdistetty eri malleista yhdeksi pistelyksi.Viimeistely on taas niin kiva idea Kirsiltä, se on kuin taulu, ilman kehyksiä ja tukeva rautalanka on kaunis ripustin. Pikkuisin lapseni on innokas askartelija ja koulun askartelukerhosta tuli tällä viikolla kaunis vanhanajan enkeli. Tästä ajateltiin ottaa kotonakin mallia ja tehdä lisää lahjaksi mummuille. Kauniit sellofaaniin pakattuna ja itsetehty kortti päälle, niin voisin kuvitella lahjan olevan oikein ihanan.  


8 kommenttia:

Nurdan Kanber kirjoitti...

Beautiful stitching ♥

A happy and merry Advent :)
Greetings

Anonyymi kirjoitti...

Hihhei, kardinaali täälläkin! Metallilankaripustin on kyllä ihana. Tuosta jouluenkelistä taidankin napata idean muistiin minäkin :)

Sari (saristitching) kirjoitti...

Nyt se sitten alkoi :) Joulun odotus ja adventtikalenteri. Ihana tuo Kirsin taulu.

butterfly kirjoitti...

Beautiful stitching.

Ulla kirjoitti...

Voi miten ihana tuo Kirsin pistely ja tosi kiva yksinkertainen viimeistely. Minäkin olen joskus askarrellut vastaavia enkeleitä kuin tyttäresi, ovat kyllä tosi ihania.

Timi kirjoitti...

You got beautiful presents!!!

Lumiruusu kirjoitti...

Prinsessa tervehdys Marille!
Tosiaan Vuoden Paras Aika on nyt odotuksen ja valmistelun kautta Joulu tuntuu aina parhaimmalta :) Todella kaunis ja ajateltu pistely Kirsiltä...Niin kauniin enkeli-askartelu on tyttösi tehnyt ..taitaa olla äidiltään perinyt taiteelliset geenit ! :)

Virpi kirjoitti...

Ihana tuo pistely ja mukavasti viimeistelty. Pitäisi tallettaa pitkäaikaiseen muistiin tuo metallilankasysteemi =D