maanantai 4. elokuuta 2014

Kesän muistamisia

 
Kahdeksan viikon kesäloma alkaa olemaan loppusuoralla ja on aika koota kesänmuistoja näin valokuvien muodossa tänne blogiinkin. Kesään on mahtunut tosi kylmien ja tosi kuumien ilmojen lisäksi  tapaamisia ristipistojen kautta ystäviksi tulleiden kanssa.
 
Irmelin kauniissa puutarhassa ja kodissa oli taas ilo vierailla ja pistellä yhdessä Maaritin ja Sarin kanssa. Jälkeenpäin sain Irmeliltä postitse tämän kauniin Merci-tyynyn, malli jota ihastelin kovasti kun Maarit sitä pisteli :). Viimeistely on taattua Irmeliä, niin herkkä ja kaunis.
Malli on Danyn freebie.  
 
Maijan kanssa ei kesällä olla tavattu, mutta muistoksi kevään Hauhon viikonlopun tykkäämishöpinöistä sain suloisen Somebunny roikon. Maija on myös taitava korttien tekijä ja oli ilo saada myös suloinen pupukortti, pupuista kun niin kovasti tykkään. Siellä se Somebunny nyt on kahden pupun välissä kulmakaapissa :)
Sarin kanssa viettittin helteinen pistelypäivä meidän kesäpergolassa. Tuliaisiksi Sari toi kivaa Pariisikangasta ja suloisen mallin.

Kesäkuussa ajelin Hämeenlinnaan Kirsin kanssa kesäpäivää viettämään ja tuomisina oli orvokkipelargonia ja tägi  K-kirjaimella. Malli on Beatrix Potterin kirjasta.
Kirsin luona sain valtavan määrän nukkekoti-inspiraatiota ja sen tuloksena laitettiin tyttöjen kanssa meidän kaikki kolme  vähän rempallaan ollutta nukkista kuntoon.
Kuvia tulossa vähän myöhemmin. 


2 kommenttia:

Timi kirjoitti...

You got a beautiful rose from Irmeli!!! :o)

Sari (saristitching) kirjoitti...

Ihanainen Merci-tyyny ja paljon kaikkea muutakin kivaa mahtui kesä- & heinäkuuhun.