torstai 5. joulukuuta 2013

Joulukuun viidesViidennen joulukuun päivän pistely on vuosia sitten Lennulta lahjaksi saatu Joyeux Noel sydän. Toki pidän kaikista pistellyistä joulukoristeistani, mutta tämä on erityisen rakas. Sain sen aikana, jolloin vasta aloin oppimaan. että ristipistoilla voi tehdä jotain muutakin kuin tauluja. Jaksoin loputtomiin ihastella, miten joku voi tehdä jotain näin pientä ja kaunista.
 
Päivän pupukin on näytillä. Kirsi oli löytänyt kirpparilta ihanan Partyliten pupusomisteen ja idearikas pikkuiseni oli käynyt laittamassa siihen jo ledkynttilän. Minun ajatteluni oli niin rajoittunutta, että mietein vain että tähän sopii sitten pääsiäisenä munanmuotoinen kynttilä. Pääsiäiskoriste on siis nyt joulukoriste, jotenkin vaan miellän puput kevääseen :)   
 Tämän päivän pupu Kirsiltä oli JBW Designsin malli The rabbit alphabet.Nauhat eilinen lahja Leenalta. 
 Sarin paketeista on löytynyt niin ihania asioita myös, melkein en ehdi aamuisin töihin, kun pitää jäädä ihastelemaan :) 
Pikkuisen kakun saa hiirulainen uuden astiostansa kanssa esille laitettavaksi. Storybook kirjasta löytyi kauniita BP malleja ja mm. iki-ihana karhuherra Paddington. Tänään sain siniset kirjontasakset, niistäkin tykkään kovasti.

4 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Ei ei puput ole vain pääsiäistä. Olihan kolmosluukussakin pistelty jouluinen pupu. Tuo on tuikulle ihana pupu, mutta sinäpä sen keksit, että pääsiäisenä siinä olisi kiva pitää pääsiäismunaa, oikein hyvä idea. Sitä minä en varmaan olisi keksinyt. Eli puput kuuluu jouluun ja pääsiäiseen ja kaikkeen aikaan siltä väliltä :)
Olet saanut ihania kalenterilahjoja muiltakin.
Minä yritän sunnuntai-iltana tai maanantaina päivittää blogiin omaa kalenteriani, nyt kun saimme kameran takaisin (oli pojalla lainassa).

marja kirjoitti...

Ihania pupuja. Tuo storybook kirja pitää kyllä tutkia netissä tarkemmin.

Saara kirjoitti...

Onpa teillä taas ihania juttuja joulukalenterien merkeissä. Olette niin kekseliäitä! Tosi mukava kurkkia niitä...
Mukavaa joulunodotusaikaa!

Ulla kirjoitti...

Ihania pupuja ja ihana tuo Lennun tekemä sydän. Samaa mieltä, että puput sopivat muuhunkin aikaan kuin pääsiäiseen. Minusta puput ovat talvisia. Hyvää Itsenäisyyspäivän myöhäisiltaa!