sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukuun ensimmäinen

Ensimmäisen adventin ristipistokuva on Sarilta tänään saatu Lumiukko koriste. Ihan täydellinen aloitus joulukuulle, tykkään niin kovasti Lumiukosta, siitä tulee oikea joulufiilis.
Sarin  ja minun kalen terin aiheena tänä vuonna on sadut.
 
 
 
Lumukon lisäksi   tykkään monesta muustakin satuaiheisesta asiasta ja tämän vuoden kalenterilahjat   saattavat hyvin pitkälti olla satuaiheisia niinkuin toiveissa on ollut.
 
Beatrix Potterin satuhahmojen lisäksi ykkössuosikkejani on Tiheikön  väen  hiiret. Täydellisiin joululahjoihin kuuluu Kirsin ykkösluukusta tullut suloinen kahvikuppi, jossa aiheena on synttärit. Lyhtytalon hiirulainen tuli ihastelemaan uutta kuppia myös :)
 
 
 
 
Kirsin kalenterin toiveaiheena minulla on puput ja kupin lisäksi Tilda rasiasta löytyi söpöistä pupukangasta. Kirsin toiveena tänä vuonna on saada Beatrix Potterin satuhahmoja.
 
Maijan kanssa meillä ei ole kalenterivaihtoa, vaan aiheena vaaleanpunainen joulu. Eilen sain pieniä paketteja, joita saa availla kun siltä tuntuu. Ja tänään tuntui siltä, että yhdessä paketissa on kynttilä ja juuri sellaista kaipasin kun joulujuttuja esille laitoin. Mikä yllätys että kynttilä on partyliten uutuustuoksu marshmellow ja peppermint, jonka olen aikonut itse itselleni hankkia ja nyt sitten sen lahjaksi sain.
Melko runsas tämä ensimmäinen lahja päivä, en kumminkaan pistä pahakseni :)
 
Päivän toinen pistelykuva on Danielan suunnittelema ja tekemä Holly koriste, jonka sain muutama vuosi sitten pistelypikkujouluissa. 
 
 
 

6 kommenttia:

TarjaA kirjoitti...

Kauniita lahjoja olet saanut.

Vickie kirjoitti...

Looking very festive! =)

Eila kirjoitti...

Olipa ihana aloitus joulukuulle! Pupukangas ja kuppi ovat niiiin syötävän ihanat!
Ihan odotan toistenkin päivityksiä!

Maria kirjoitti...

Hyvää joulukuuta ja adventin aikaa! Ihania kuvia ja niin kivoja juttuja! Edelleen kone rikki, en voi päivittää blogia ja aika hankalaa kommentointi kännykällä...

Ulla kirjoitti...

Ihana 1. joulukuuta. Kaikkea kaunista olet saanut ja tehnyt. Mukavaa joulun odotusta!

Sari (saristitching) kirjoitti...

Voi miten ihana kuppi! On tämä taas jännää :)