torstai 12. joulukuuta 2013

Joulukuun 12.Hyvänen aika miten nämä joulukuun päivät menevät vauhdilla eteenpäin! Aina joulukuun alkaessa olen varma, että on kaikki maailman aika tehdä kaikkea kivaa joulufiilistelypuuhaa. Nyt kun ollaan puolivälissä menossa kohti joulua, huomaan taas että arki ja iltamenot ovat vieneet totaalisesti jouluiluajan, ei sitä koskaan muista :). Flunssakin tuli menoa hillitsemäänn, mutta aamuisin olen toki lahjoja jaksanut ihailla. Niin on kivoja juttuja odottamassa viikonloppua ja kuvaamista. Mutta kirjanpitoni mukaan minun tekemiäni lahjoja on myös jo avattu eli kerrotaanpa vähän niistä.
Leena sai CCN:n Snow birdsit.  Malli oli tämänvuotisessa JCS joulukoristenumerosta.
 
Kirsille menneet lahjat ovat tähän saakka olleet kovin metsäisiä, siihen liittyen pistelin pienen ketun.
Malli on kirjasta Storyland Cross Stitch ja mallin nimi Fantabulous mr.Fox.   

 
Itsetehtyä (leikkaa ja liimaa) on tämäkin Sarille annettu tulitikkutalo Beatrix Potter hengessä:
 

 

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Tuota kaunista lumilintupistelyä ihastelin jo Leenan blogissa.
Olet ollut kyllä ahkera pistelyiden kanssa:).

Lumiruusu kirjoitti...

Minäkin kävin Leenan blogissa ja jälleen Sinun lahjojen paketointikin oli niin "ylitte täydellinen" ja LHN Lumilinnut 100% Leenan ja Sinun tyyliä! Itse tehdyt "leikkaa ja liimaa" koristeet on minusta aivan ihania antaa saada !

Niin ja pakko sanoa että otsikon Enkeli-tyttö taulu on edelleen ehkä kauneimpia Jouluisia malleja joita tiedän... Satuin löytämään mallin eräästä rp.lehdestä jonka ihan sitä varten facebookin rp.kirpparilta :) Ehkä ensi vuonna sitten... tosiaan tuntuu että mikrokooppisen pienen osan olen ehtinyt/pystynyt tekemään kaikesta ihanasta mitä suunnittelin Jouluksi saavani aikaan...

butterfly kirjoitti...

More Lovely ornaments.