tiistai 22. lokakuuta 2013

Satuvaihto / Fairytale exchange

 
Miten kiva vaihto Pretty Exchanges blogissa taas olikaan, niin ihania satuaiheisia vaihtoja lähetettiin ja vastaanotettiin!
Minä sain kauniin vaihdon Marjutilta. Vaihdossa lähetettiin yksi pistelty asia, satukirja ja satuaiheista viimeistelykangasta ja tietenkin kortti tai kirje.  Kiva Punahilkkakassi,  Elsa Beskowin kaunis kirja ja söpöä kissakangasta sisälsi minun vaihtopostini.
 
 

 
Minä lähetin vaihdon vastaavasti Marjutille, oltiin vaihtoparit :). Marjutin satuykkössuosikki on Beatrix Potter, ja sitähän minä pistelen enemmän kuin mielelläni. Rosina Ankkanen tässä saksikoriseen koristeena, taustakangas samaa, jota laitoin myös vaihtoon mukaan ja satukirjana Hannu Mäkelän Satu tytöstä joka etsi onnea.


 
Tästä eteenpäin loppuvuoteen saakka taitaa pistelyt ja vaihdot olla yhtä joulua. Noitien talo olisi yllä kiva saada valmiiksi, näin lokakuun loppumetreillä.Katsotaan mihin aika riittää, onneksi on syysloma :)

3 kommenttia:

butterfly kirjoitti...

So sweet love the exchange

Lumiruusu kirjoitti...

Satuvaihtoa on ihan parhaita ja niin näkyy tälläkin kertaa oleen -satumaisen hienot paketit kulkeneet molempiin suuntiin.:)

Irmeli kirjoitti...

Ihanat pistelyt lisukkeineen molempiin suuntiin.