lauantai 28. syyskuuta 2013

Ostoksilla

Lokakuun koittaessa syksy ja joulu kulkee hetken käsi kädessä. Joululahjoja ristipistoilla olen tehnyt oikeastaan koko vuoden ja syyskuun tiiviisti. Joululehdet ja kirjat odottaa vielä muutaman viikon, syyslomalla kolmen viikon päästä ajattelin aloittaa niin kalenterijoululahjojen viimeistelyn kuin lehtien ja kirjojen kautta ideoinnin. Ennen joulun värejä nautitaan vielä hetki syksyn voimakkaista ja niin kauniista väreistä luonnossa ja käsityötarvikkeissakin.
Syyskuun ostokset Emmulista olivat varsinaista väriterapiaa. Niin kauniita sävyjä langoissa ja pitseissä. Sain hyvän tovin aikaa menemään ihan vaan näitä värejä ihastellessa.  
 


Syksy ja joulu yhdessä.
Näitä Acufactumin kirjoja kerään,kolme joulukirjaa jo kokoelmissa.

 
Joulukirjoja ja lehtiä  kerään myös mielelläni. Viime vuosina on ilmestynyt tosi kivoja kotimaisia askartelu-, käsityö- ja sisustuskirjoja ja kaksi tämän syksyn uutuutta on jo hankittuna.
 
Jouluinen askartelukirja Kaunis pieni joulu sekä juhlia ja sisustusta lapsille sisältävä Hulivilin onnenhetket, sieltä löytyi myös halloween ja jouluosiot.
Ristipistolipaston uusi säilytin sai taas tänään uusia nauhoja ja pitsejä säilytettäväksi, kun hoksasin vihdoinkin jonkun käyttötarkoituksen puisille pyykkipojille.Siis nauhat ja pitsit ovat kyllä jo vanhoja ostoksia, mutta tylsästi piilossa olleita eli nyt pääsivät esille muiden nättien joukkoon :)
 
 


6 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Ihanaa väriterapiaa, ihan silmä lepää, kummallista kuinka sitä jo hakee niitä syksyisiä ja rauhallisempia värejä ja kesän kirkkaat ei kyllä kiinnosta :) hienot lahjat olet jo keräillyt, täällä myös lahjojen osto jo aloitettu, mukavaa viikonlopun jatkoa.

Lumiruusu kirjoitti...

Ostamasi langat ja pitsit on ihan täydellisä syksynsävyjä-taas näistäkin huomaa miten kauniita ovatkaaan käsinvärjätyt.Väri saa "hengittää" vaaleammissa kohdissa ja pinnasta tulee elävä,rouhea.

Kirjat on varmasti kaikki kivoja.
Pyykkipoika-idea on loistava ..minullakin on noita puisia poikia varastossa :)

butterfly kirjoitti...

Lovely stash. hugs.

Kirsi kirjoitti...

Ihanat ostokset tosiaan :) Nuo pyykkipojat on tosi kauniit nauhoineen, näppärä idea! Minullakin olisi kalenteriin viimeistelyjä, toki jotain on valmiiksi astikin saatu :)

Patrizia Valle kirjoitti...

Your blog is very special !
Pat

Anonyymi kirjoitti...

Loistava käyttö puupyykkipojille tosiaan! Mullakin on niitä sulta taannoin saatuja, mutta mä olen niille visioinut muuta käyttöä, kun vaan ehtis! :)