sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Neulatyyny pikkuiselle

Kaunis syyskuinen sunnuntaiaamu. Eilen heiteltiin kesälle hyvästejä kesähuoneessa kynttilänvalossa ja tänään otan ihan luvan kanssa ne syksyiset koristeet esille. Yhtään en laita hanttiin syksylle, toivotaan sen olevan kaunis ja pitkä .
Pienin tytöistäni on innokas askartelija ja omanlaistensa käsitöiden tekijä ja seuraa aina tarkasti mitä minä puuhailen. Viime aikoina kysymykseen kenelle tuo on, on vastaukseni ollut aina joko Sarille, Kirsille, Maijalle tai Leenalle. Tyttöä alkoi ihmetyttämään miksei koskaan hänelle. Aivan, ihan liian kauan on aikaa siitä kun olen lapsille jotain tehnyt eli tuumasta toimeen. Toiveissa oli ihan oma neulakotelo, kun äidilläkin on niin ihana :). Tyttö valitsi itse mallin, pistelykankaan ja viimeistelykankaan. Söpöä ja blingblingia tottakai!
Malli on ihanasta kirjasta Le monde de Beatrix Potter, jonka onnistuin vihdoinkin saamaan omakseni FBn kirppiksen kautta.  
 
 9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi pienen ompelijan onnea, äidin tekemä neulavihko <3
Se on suloinen!
Olen itsekin etsinyt nettikaupoista samaa kirjaa, mutta painos tuntuu olevan loppu joka puolella. Toivottavasti kustantaja ottaa uuden painoksen, että minuakin onnistaisi. Ihastuin kovasti kirjaan Hauholla, kun Anni näytti sitä.Terveisin, Päivi

butterfly kirjoitti...

How sweet love this little rabbit and the needle keep, just beautifulhugs.

Vickie kirjoitti...

Adorable!

Eila kirjoitti...

Voi miten suloinen neulavihko, kangaskin niin kaunista kimaltavaa!

Lumiruusu kirjoitti...

Minulla ja nuorimmaisellasi taitaa olla sama kun minusta neulavihko on ihan täydellinen..Kyllä syksy ,lempivuodenaikani saa tulla luvan kanssa.

meillä Syyskuun 1. päivän kunniaksi alkoi sataa monen viikon poutajakson jälkeen..ja heti laitoin Partylitet palamaan ja käperryin pistelynurkkaani :)

Olipa hyvä kun sait B.P-kirjan -ilman ei oikein pärjääkään :)

Maria kirjoitti...

Ihana neulavihko! Potterit ovat niin söpöjä. Kiva, että tytär sai äidin tekemän pistelyn. Meillä pojatkin pyytävät itselleen jotain pisteltyä:)

Sari kirjoitti...

On kyllä herttainen :) neulavihko! Hienoa, että sait oman B.P -kirjan.

Ulla kirjoitti...

Ihana neulavihko! Pitäisikin tehdä jotain pientä tuolle pojalle seuraavaksi, kaksi taulua olen aiemmin pistellyt hänen huoneeseensa. Tuo kirja on muuten ihan huippu!

Anonyymi kirjoitti...

Suloinen; puput on aina, ja Potterit erityisesti :)