sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Tekeillä / WIP's

Tammikuun käsityötarvikkeiden järjesteluprojekti alkoi nauhojen ja tekeillä olevien töiden päivittämisellä ja järjestelyllä. Nyt on keskeneräiset ristipistotyöt melkoisen nätisti omissa projektipusseissaan. Monet keskeneräiset ovat kahden vuoden takaisen Rp-hassutuksen aloituksia, ja sen kaksi vuotta ovat melkein koskemattomina saaneet ollakin. Muutama viime vuonna aloitettu malli ja yksi nyt vuoden alussa aloitettu. Tänä vuonna näitä on tarkoitus saada eteenpäin, osa ihan valmiiksikin asti. 
Eihän tää nyt ihan paha tilanne ole :)
 Kaikki mallit tosi kivoja edelleen ja tykkäisin kovasti jo saada uusia tauluja kotiin ja pieniä juttuja  muista keskeneräisistä. 
(Kovasti laatikossa odottavat uudemmatkin mallit jo houkuttaisivat, mutta nyt pitää malttaa niiden kanssa edes hetki vielä)
 
Uusin aloitus on
Primitive Hare: Christmas Carol Sampler
Tätä tehdään tänä vuonna Outin kanssa kimpassa, omaan tahtiin kuitenkin :)
 
 
DFEAn numerossa 27 oleva malli
Bergere de Jouy
 
CCN :Pie menu
Tämä kovan onnen pistely olisi varmaankin jo valmiina, jos en kesällä olisi saanut tähän aikaiseksi mojovaa virhettä. Purkamaan en ole vieläkään ryhtynyt, sen verran olisi tuota valkoista reunusta oikeallla puolella purettavana.
 (Tein siis kymmenen piston verran liian kapean kehyksen.)
 
 
Sylvian freebie Nadelkissen
 
 
Le Comtesse e le point de croix freebie

Marie-Therese  Saint-Aubin freebie ABC Roses de redoute

 
CCN: Vintage Christmas

Tämä menee jo sarjaan kaikkien ufojen äiti, niin monta vuotta sitten tämä on alkunsa saanut ja niiiiin hitaasti edennyt.
Mirabilia: Chrystal Christmas
 


 
Permin of copenhagen: Peter Rabbit
 
Jardin Prive: Carres au Printemps, kaksi osiota 

 venäjänkielinen nimetön malli, valmistaja
Riolis
 


 

 

 
 

17 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Hei Mari !

Totta tosiaan ihan jokainen aloittamasi työ on ihana
ja vielä "tätä päivää " eli varmasti aikanaan saat niistä seinälle tai muuten sisustukseen kivoja juttuja.

Lohdullista että sullakin on edes muutama keskeneräinen :)

Mua ihan harmittaa etten ole saanut sitä ihanaa Hands To Work-This is the Day ja long Dog -vuodenaikamallia eteenpäin pariin vuoteen...

Mä oon tehnyt vaan Kukka-keijuja ja vaihtoja ...ehkäpä niihin isoihinkin saan aikanaan tartuttua.
Nyt isoista töistäni eniten inspiroi antamasi
Cinderella Sampler,yllätys yllätys :)

Ihania freebie-malleja olet löytänyt ja Jardin Priveen
"neliöt "on just täydellisen värisiä :) :)

Eila kirjoitti...

Oi että tuo Christmas Carol Sampler on ihana, pari päivää sitten näin tuon mallin tosiessakin blogissa ja ihastuin oitis!!! Pakko pitää pää kylmänä ja olla hankkimatta ainakin toistaiseksi, se olisi niin ihana tauluna, mutta ei taida löytyä paikkaa...
Tuo orava kanssa on niin minun mieleinen:)

marja kirjoitti...

Söpöjä töitä sinulla on kesken. Oravakin on niin lutunen :)

Maria kirjoitti...

Ihania malleja! Kiva nähdä keskeneräisiä, ajattelin, että sulla kaikki valmiina:) Minulla aika monta aloitettua. Niitä pitäisi yrittää loppuun. Mutta aina jostain uudesta innostun!

Ulla kirjoitti...

Ihana tuo Christmas Carol. Se on mulla ostoslistalla ja taidankin tilata seuraavalla kertaa sen itselleni.

Mulla on myös "hiukan" kertynyt keskeneräisiä. Nyt olen onneksi saanut mukavasti niitä urakoitua eteenpäin. Jotenkin on kauhea into pistellä ja seuraava vaihtokin on vasta maaliskuussa niin hyvin pitäisi olla aikaa tehdä. Kehtaiskohan noista ottaa/julkaista kuvia :-D

Saara kirjoitti...

Oi tuo Christmas Carol on ihan mun lemppareita! Wishlistillä köllöttää, mutta en osta, en, ennenkuin saan vanhoja tarpeeksi alta pois :) Ellen sitten sorru kun katselen teidän edistyskuvia!
Tosi kauniita malleja nuo kaikki, ja varmasti ne on joku päivä kaikki valmiina!

Katri kirjoitti...

Voi kuinka hienoja wippejä sinulla on! Minäkin tykkään kovasti tuosta Cristmas Carol Samplerista, pitäisi varmaan hankkia se varastoon odottamaan ennenkuin ehtii aloittamaan seuraavaa ostolakkoa :)

Marika kirjoitti...

Upeita töitä sulla on kesken. Tuosta Mirabiliasta tulee kyllä valmistuessaan häikäisevä !

lolly kirjoitti...

oh, all it's fantastic!!

lolly

Kirsi kirjoitti...

Kauniita malleja ja hyvin tuntuvat nyt käsillä olevat työt olevan järjestyksessä. Minunkin pitäisi vielä mallit käydä läpi, sillä pois myytävää löytyisi varmasti! Turha vaan säilyttää ja säilyttää...
Elen pistelin monta tuntia isoa Curious cub työtäni, mutta tuntuu ettei paljon edistynyt. Se on tosi hidasta, kun on niin paljon värejä.

Anne kirjoitti...

Ihania jutskia sulla työnalla. =) Tuon Christmas Carolin sain synttärivaihdossa lahjaksi ja nyt se huutaa mua!!! =D Se on kertakaikkisen ihana malli! Millä langoilla pistelet sitä? Kun mie oon vähän tämmönen toistaitoinen niin en tiiä mitä lankoja on GAF langat?! Gentle Art Floss? =)
Pistely iloa =)

Irmeli kirjoitti...

Niin kauniita kaikki ja todella ihastuttavia tuo Primitive Haren ja Mirabilian mallit. Pistelyiloa noihin keskeneräisiin :).

Anonyymi kirjoitti...

Oi että ihania keskeneräisiä! Järjestys on kyllä kova sana ja projektipussukat :) Niillä pääsee jo pitkälle ja sitten on niin kiva kaivaa esille ja aloittaa pistely. Minullakin on muutama hassutuksessa aloitettu työ vielä kesken, itse asiassa epäilen että melkein kaikki :D Mukavaa viikkoa, ei enää pitkästi perjantaihin!

Lennu

Ressu kirjoitti...

nyt sit vaan odottelen että mitäs ihanuuksia saatkaan tänä vuonna valmiiksi. kaikki nuo on ihania.

Maria kirjoitti...

No huh, ompa sulla töitä meneillään. Itse en ole kesän jälkeen pistellyt mitään. Erityisesti tuo Bergere de Jouy näytti tosi kivalta. Ja niin ihanan värinen :) Mirabilian työt on kanssa kauniita, mutta ne on kyllä isotöisiä.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

No nyt onnistuu kommentointi!
Juu, mä aloitin sen Teresa Wenzlerin - en edes yrittänyt vastustaa kiusausta :D. (Utopistinen?) haave minullakin olisi, että saisin Christmas Carolin tehtyä ensi jouluksi; vaikken ole sitä vielä muuta kuin ihaillut. Ja sama tavoite olisi myös Primitive Haren joulusukalla - joka sekin on vasta ihailun asteella (ja langatkin osittain kyllä jo valmiiksi haettu siihenkin :D.) Saapas nähdä! Ja voi mokoma, kun huomasin, että The Sampler Girl oli suunnitellut myös samantyylisen joulusukan, ja arvaas, tekiskö mieli ostaa sekin vielä - vaikken ole tosiaan Harenkaan sukkaa vielä aloittanut. Kevätauringon ensi pilkahdukset saavat selvästi pääni sekaisin ja täyteen uskoa itseeni ja omiin resursseihini :D.

Anne kirjoitti...

Silmäniloa nuo sinun pistelysi! Teen itsekin tilkku-ym töiden lisäksi ristipistoja. Kuvat vaan on päivittämättä blogiini (kun sen vanhan blogin kuvat kaatuivat).
Blogissani on sinulle viesti:)
Mukavia pistelyitä!