lauantai 8. joulukuuta 2012

7., 8. ja lempijoulutaulujaPunavalkoiset pilkut ovat olleet kahden viimeisen päivän teema saamissani joulukalenteriluukuissa.
Seitsemännen päivät yllätykset olivat Sarilta Marysen hornbook malli ja Kirsiltä punainen rasia valkoisilla pilkuilla, jonka sisällä on pilkullisia laastareita :)
 
Tänään sain aamukynttilän seuraksi kaksi  ripustettavaa tähteä söpössä pilkkukuosissa nekin.
 Sinikan nukkekotikalenterista sain avata toisen paketin ja voi sentään miten pientä ja kaunista sieltä löytyikään: pyyheliinasetti ja kauneudenhoitotarvikkeita.


Kirsin lauantaiaamun lahjana oli kyllä  mielestäni  vähintään kolmen päivän lahjat menneet yhteen, niin runsaasti kaikkea sain :). Laatikkoluukussa oli Atalien ihanaa prunelle lankaa ja tyttö ja bambipaperiin käärityssä paketista löysin vielä Lavender Wingsin mallin ja ison palan lilan sävyistä vintagepellavakangasta.  

Joulutaulut on taas ripustettu seinälle. Tämä vähän primitive henkinen on se minun ihan ensimmäinen pistelyni 80- luvulta. Tätä tein teininä monta vuotta pitkään ja hartaasti ja annoin sen sitten valmistuttua äidilleni joululahjaksi. Ihan vaan krouvisti kangas taiteltuna :). Meni vuosia taisi mennä vuosikymmeniäkin, kunnes sain tämän äidiltäni takaisin kehystettynä.   ja nyt se on arvokkain joulutauluni, juuri tarinansa vuoksi.


Tästä All our yesterdaysin lapset postilaatikolla taulusta tykkään myös tositosi paljon tunnelmansa ja väriensä vuoksi. 

7 kommenttia:

butterfly kirjoitti...

Great post love every thing. hugs.

Maria kirjoitti...

Söpöjä!
Joulutaulusi ovat kauniita. Ihana tarina tuolla ensimmäisellä taulullasi. Näin muuten pitäisi säilyttää omienkin lasten tekemät työt ja palata niihin sitten kun lapset ovat aikuisia.

Marika kirjoitti...

Tuo on kyllä tosi kaunis tuo AOY:n postilaatikko. Ja niin hellyttävä tarina tuossa lapsena itse pistelemässäsi työssä.

Sari kirjoitti...

Kylläpä on osunutkin paljon pilkkuja viime päivien lahjoihin :)

Tosi kivoja paketteja ja tuo joulutaulusi on kyllä niin hurmaava.

Saara kirjoitti...

Molemmat joulutaulut on tosi kauniita. Onko sulla vielä tuo postilaatikkomalli tallessa, kyselee AOY-fani...
Varmasti ihana tapa aloittaa päivä noita luukkuja availemalla!

Kirsi kirjoitti...

Saara, on Marilla tuo AOY-malli talleassa! Se on nimittäin just nyt mulla tässä pöydällä :) Tulin vaan tsekkaamaan, että oliko Marinkin taulu tehty valkoiselle kankaalle, kun aion nyt sen aloittaa ja mietin kankaan väriä...

Alicia kirjoitti...

PRECIOSOS ESOS NIÑOS EN EL BUZON...
SALUDITOS