lauantai 13. lokakuuta 2012

Hämärän hyssyä

 
Lokakuun illat alkavat olla jo kovin pimeitä. Jännä juttu, että samaan aikaan haluaa kotonakin olla hämärässä ja kuitenkin samalla laittaa lisävalaistusta näin tunnelmavalojen ja kynttilöiden muodossa. Jotenkin tosi rauhoittavaa istua ja välillä katsella palavaa kynttilää tai valoja lasikulhoissa.
Pikkuhiljaa marraskuuhun mennessä ajattelin lisätä näiden valojen määrää ja kyllä tekisi mieli jo laittaa valkoinen paperitähtikin ikkunaan, se vaan oli vielä hukassa tänään :).




Syksyn ja joulunajan sekoittaminenkin taisi jo alkaa. Jouluidealehdet on kaivettu esiin ja halloween lyhty myös. Näitä ruotsalaisten joululehtien uusia numeroita odotan jo vanhojen joukkoon, tosi paljon kivoja askartelu yms. ideoita näissä kummassakin aina.  


 
Uskoisin että viimeinen tämän syksyn uusi pistely on tämä Gazetten freebie. Lankana tässä on Pomme de pin lanka, jonka nimitokka onnistui katoamaan tässä vuoden aikana, tammikuussa tämän pistelyä jo aloitin. Kankaana tuntematon kovasti maitokahvin värinen pellava.
 
Nyt on jo kiire tehdä pistelyjoululahjoja, onneksi syysloma on ihan justiinsa ja käsityöaikaa silloin yllinkyllin.Ei tässä niin kauaa enää ole kun joulukalentereita vaihdellaan :)

 
 

14 kommenttia:

liinu kirjoitti...

Onpa suloinen syksyinen sydän, oravat ovat aivan ihanat! Tunnelmavaloja tosiaan jo kaivataan, onneksi nyt osunut sentään pari aurinkoisempaa päivää...

Lumiruusu kirjoitti...

Orava-sydän on niin tyylikäs ,tykkään tuosta Pomme de Pin langasta,voiko sävy olla "Tresors de Autumne ??!! tms...

Ihanat kuvat tunnelmavaloista,minäkin laitoin valokranssin jo seinälle.
Kivat nuo teksti kynttilät!
Juu,kyllä nyt pitää jo olla "asialla" Joulukalentrri-vaihtojen kanssa..ihanaa puuhaa keksiä yllätyksiä ystävälle !! :)

Mukavaa Viikonloppua Sinulle !

Ninnu kirjoitti...

Suloinen sydän! Täällä on ihanan tunnelmallisia kuvia. Lokakuu on suosikkini syksyn kuukausista :). Mukavaa lokakuun jatkoa!

Maria kirjoitti...

Kaunista tunnelmaa! Kynttilän lämpimästä valosta täälläkin nautitaan.
Ihana sydänpistely!

Maru kirjoitti...

Ihana sydän ja tunnelmavalot! Näin syksyisin on ihana, kun voi ihan "luvan kanssa" käpertyä sohvan nurkkaan viltin alle ja sytytellä kynttilöitä ja vain olla (tai sitten pistellä).

Eila kirjoitti...

Tykkään kovasti noista gazetten vuodenaika sydämistä, tosi kauniin langan olet valinnut tähän syksysydämeen, ihana viimeistely!

Ulla kirjoitti...

Ihana sydän ja kauniin langan olet valinnut. Meillä palaa kynttilöitä pitkin taloa aina kun vain kotona ollaan. Siitä tulee jotenkin niin ihana tunnelma.

Anonyymi kirjoitti...

Precioso corazón está muy bien hecho.muchos saludos...

Saara kirjoitti...

Ihania tunnelmakuvia. Pitäisikin huomenna kaivella kynttilöitä esiin...
Tosi kiva tuli tuosta oravapistelystä. Minäkin olen joskus pistellyt tuon mallin, sillä Pomme de Pinin "pyjamaoravan" sävyllä. :)

Katri kirjoitti...

Ihana sydän!

Muutaman kerran on ollut kotona kynttilänpolttofiilis, ekaa kertaa ihan syyskuun alussa... Halloween-juttuja alkaa olla esillä kovasti, ja eiköhän sitä myötä lisäänny myös hämärän valon tarve :-)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Tosi kaunis sydänpistely!

Teillä vaikuttaa jo ihan jouluiselta; ne on nuo valot vissiin :). Kerkesit poiketa just blogissani ennen kuin minä ehdin laittaa sinne rp-tapaamisterveiset :).

Mun käsien läpi taitaa vielä joku Halloween-juttukin kulkea, kun en ole itselle ehtinyt pistellä juuri mitään semmoista, ja mieli olis tehnyt :). Toki jouluvaihtoihin on jo ollut vähän niinkuin pakkokin jotain tehdä...
Vanhojen joululehtien esiinkaivuu alkoi kyllä jo viime viikolla, kun osui käsiini nippu - vaatekaapin pohjalta :D. Olin tainnut laittaa ne sinne piiloon silloin kesällä rp-tapaamiseen siivotessani :D.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Tuo sydän on kyllä niin ihana. Tosi kauniit värit ja siististi viimeistelty.

Irmeli kirjoitti...

Niin tunnelmallista ja ihana sydän. Kauniit värit langassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tunnelmallisia kuvia täällä! Kyllä tämä aika on ihan parasta, vielä on syksy ja jouluakin voi jo odotella.

Todella kaunis sydän, tuo malli on ihana ja olen Lumiruusun kanssa samoilla linjoilla tuosta Pomme de pinin langan sävystä :)

Ihanaa viikonlopun jatkoa!

Lennu