sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Come little leaves said the wind one day

 
Peukut pystyyt että blogger antaa tämän kirjoituksen ilmestyä. Tosi tosi ärsyttävä ongelma ollut nyt toista viikkoa kirjautumisessa ja kaikki kiva blogielämä on ollut ihan jumissa. Onneksi sentään olen päässyt blogeja katsomaan, mutta kommentointi ei onnistu ja se on tosi kurjaa, koska olisi niin paljon sanottavaa kaikille blogiystäville :). Suivaantuneena otin läppärin kainaloon ja tulin naapurin yhteydellä kuulumisia laittamaan, täällä siis toimii, mutta ei kadun toisella puolella.
 
No mutta viimeinkin pääsen näyttämään ihanan syysvaihdon jonka sain Macramen Jaanalta viimeisessä vuodenaikavaihto lähetyksessä. Puisen rasian kanteen Jaana oli pistellyt kauniita syksyisiä lehtiä  kauniin tekstin kera. Niin ihana rasia ja sisältä löytyi kaukaa ostettua toffeeta.
 


 
Rasian lisäksi sain itsetehtyä kirsikkahilloa, nam , pikkuisen puukehyksen, johon muuten olen jo jotain pientä pistellyt sekä kaksi kaunista vintagenappia. Kortissa on kaunis teksti joka kuvaa kyllä hyvin tällaista ristipistoystävyyttä ympäri Suomen :) 

 
Pretty exchanges vaihtoblogiin on tulossa kollaasi kaikista syksyisistä vaihdoista ja maatilavaihdon kuvatkin sieltä vielä puuttuvat. Toivotaan että koneongelmat ratkeaa pian ja pääsen kokoamaan kaikki ihanat vaihdot sinne ja myös näyttämään uusia syksyisiä itselle tehtyjä pistelyitä :).

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

n

Lumiruusu kirjoitti...

Päällystetty syksyinen rasia on oikein kaunis...samoin on söötti tuo otsikkokuvan Partylite kurpitsa.
Minulla sellainen on olohuoneessa :)

Tosi hyvä teksti kortissa :)

Anonyymi kirjoitti...

Qué bonita tu caja de otoño! Saludos

Eila kirjoitti...

Voi miten suloinen on tuo lause kannessa ja kauniit syksyiset lehdet!
Kiva kun pääsit päivittämään:)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Äääh, nettiongelmat ja koneongelmat ovat ihan tylsiä; kiva, että pääsit nyt päivittämään. Onneksi on hyvä naapuri :).
Kyllä onkin ihana rasia, kaunis pistely siinä, ja upea koko kokonaisuus! Toivottavasti ongelmat ratkeavat... (Vaihtoblogissa oli ainakin esillä upeat kollaasit sekä syksyvaihdosta että maatilavaihdosta; niitähän vois melkein vaikka viikon syömättä ihailla, on niin paljon silmänruokaa :D.)