sunnuntai 26. elokuuta 2012

Une promesse d'amour

 
Viimeistä vuodenaikavaihtoa kuvatessani laitoin jo vähän syksyisiä juttuja esille.Metsän eläimet ja pähkinäpuun keiju pääsivät hyllylle kurpitsakynttilän kera. Kesä on olut pitkä ja kiva,mutta kyllä se syksykin kauneimmillan on niin kiva vuodenaika, että en laita hanttiin vaikka syyskuu ihan nurkan takana jo onkin. Tuoksukynttilä sopi sateiseen sunnuntaihin ja antoi energiaa tehdä vaikka mitä ristipistojen parissa.
 
Energiaa antoi yllin kyllin myös eilinen huipputapaaminen Outin luona. Meitä oli 16 pistelijää koolla eripuolilta Suomea, ja voi että miten mahtava päivä taas vietettiinkään. Uusia ideoita tuli vaikka millä mitalla ja näki taas toinen toistaan kauniimpia ristipistoja ja niiden viimeistelyjä.   Kiva päätös kesälle ja kesän tapaamisille, joita on ollutkin monta vähän eri kokoonpanoilla.
Kiitos energiasta ja inspiraatiosta kaikille ihanille , taas jaksaa :)
 (Outin blogissa kivoja kuvia, minä kuvasin "vain" Outin ihania tauluja ja muita töitä)  
 
 Upea kassikin kävi näytillä myös, tottakai. Sisuksissaan tällä kertaa paljon rp tavaroita.
Tässä hahmottaa ehkä paremmin kassin koon, se on oikeasti iso.

 
Tapaamisessa kuultiin myös kaunis kuvaus hääpeiton luovuttamisesta Annille ja hänen miehelleen viikontakaisissa häissä. Liikuttuneena kuuntelin miten onnellinen ja yllättynyt Anni oli peiton saadessaan . Oli ihana olla mukana näin upeassa projektissa, kiitos Ressu ja Pinja peiton kokoamisesta ja onnea tuoreelle hääparille :).
 
Peiton tarina on sellainen, että talvella päätettiin porukalla tehdä Annille häälahjaksi tilkkupeitto. Salainen tapaaminen järjetettiin Kirsillä, jossa pisteltiin kukin omia tilkkujamme valmiiksi. Kankaana on vaalea pellava ja kaikki käyttivät valkoista DMC:n lankaa. Kesän alussa tilkut lähetettiin Ressulle, joka suunnitteli ja hankki loput peittoon tulevat materiaalit. Peitosta tuli niin kaunis, herkkä ja harmoninen, että kauniimpaa saa varmasti hakea. Toivottavasti meillä kaikilla mukana olleilla on joskus mahdollisuus nähdä peitto valmiina, nythän sen on nähnyt vain ihan muutama meistä. 
Ressuun blogissa on lisää tarinaa peiton vaiheista ja kuvia koko peitosta.
 
Minun tilkkuni ovat tälläiset:
 
Ylin malli on Mango Pratiquen kirjasesta Rose ja alin Lulin freebie.

                          8 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Ihan huippupäivä tosiaan oli!

On kyllä upea tuo kassisi. Niin siististi viimeistelty ja mukavan reilunkokoinen.

Maria kirjoitti...

Kivoja alkusyksyn tunnelmakuvia. Tuo laukku on upea! Ja hauskalta kuulostaa tapaamisenne.
Hyvää alkavaa viikkoa!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Mari, ne nätit piparimuotit ovat ihana keräilykohde! Arvaas, olenko minä keräillyt niitä? Mulla on esim. kirahvimuotti. Sillä painelemme joka joulu ainakin muutaman piparin. Jatkossa varmasti lehmälläkin ;D.

Tuo kassi on tosiaan ihan mahtava, livenä vielä hienompi!
Ja niin romanttiset tilkut pistelit Annin hääpeittoon. Mun mielestä oli kyllä mahtava se hääpeittoidea; ajattele, juuri niin ennenkin naiset kokoontuivat tekemään porukalla kapioita avioituvalle, tosin morsian oli silloin itse mukana :).

Virpi kirjoitti...

Tuo keiju on supersuloinen. Olen haaveillut tuon mallin pistelytstä jo pitkään kuin myös pihlajakeijun, mutta aina vain siirtyy aloitus muiden projektien alta =(

Tuo kassi on kyllä tosi hieno. Osaisipa sitä itsekin luoda noista pistelyistä jotain noin huippua.

Missä muuten sovitte noista tapaamisista? Olisi joskus mukava yrittää päästä mukaan, vaikka Etelä-Suomeen on harvoin noin niin kuin muuten asiaa =D

Annin peittoon tekemäsi tilkut ovat hienot, tykkään etenkin tuosta sydämestä.

Eila kirjoitti...

Keijutaulu on kaunis, minulla on aikomus joskus hurahtaa noihin keijuihin;)
Kassia ei voi olla ihastelematta liikaa, en ole nähnyt toista noin hienoa.
Kauniit hääpistelyt sinultakin.
Syksy on mukavaa aikaa, kyllä kesästä jo raaskii päästää irti.

Irmeli kirjoitti...

Kauniita syysjuttuja jo ja ihanan kassin olet saanut Marikalta. Muutoinkin paljon kaunista olet päivitellyt tänne sillä aikaa, kun minä vietin lomani tyystin pois blogien ääreltä. Erityisesti ihastuin tuohon keijutyynyyn, niin kaunis herkkä lopputulos siinä.

Saara kirjoitti...

Superihana tuo keijutaulu syksyisine sävyineen, tuota mallia en olekaan ennen nähnyt.
Ja tuo kassi on kyllä ihan mahtava!

Lennu kirjoitti...

Ihana kun tulee syksy, vaikka kyllä nämä lämpöiset loppukesän päivät ovat olleet ihania myös. Ilmassa on sentään sitä kirpeää syksyistä tuulahdusta, varsinkin aamuisin ja iltaisin.

Niin mukava oli nähdä taas! Kyllä noista pistelytapaamisista saa kovasti virtaa.