sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kirppikseltä

Heti omppupuun kukkien jälkeen täällä on päästy nauttimaan syreenin kukista ja tuoksusta.Meidän pihassa ei edellenkään ole syreeniä, mutta kaikilla naapurustossa on ja saan käydä parissa naapurissa niitä napsimassa maljakkoon. Tämä violetin sävy on kaikista kaunein, ihan mun lempiväri kaikissa asioissa. Minhän vastaan aina kun lempiväri kysytään että violetti, olen aina vastannut :). 

Täällä on yleistynyt pihakirppikset, mikä on tosi kiva juttu. Meidänkin kadulla ja lähipuistossa on jo monena vuotena ollut kirppiksiä ja on helppo myydä kun saa nostaa tavarat vain pihalle. Eilen vierailin ihanassa pihassa, jossa oli myynnissä ihania vanhoja tavaroita. Löytöjä tein tottakai.  
Syreenin alla Nostalgia sarjan suomalainen ruusutarjotin. Uusi juttu minulle ja sattui hauskasti kun vein tänään omaa myytävää kirppikselle, niin siellä oli samaa sarjaa peltirasioita, mutta ostamatta jäi liian kovan hinnan vuoksi.Muovinen sydänkulho on suomalainen myös.
 Ilves tölkkejä kerään, niissä voi säilyttää monenlaista. Kahvipannua olen etsinyt edullisesti jo kauan ja nyt löytyi. Tähän istutan jonkun kivan kukan. Kirppisostokset yhteensä 8 euroa, varsin sopiva summa.
Ikeasta löydettiin kivat rottinkituolit kesähuoneeseen, pikkuhiljaa päästään eteenpäin, uutta pöytää jo rakennetaan ja tuoleja on nyt 4 samanlaista. Juhannukseksi valmista :)

7 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Violetit syreenit ovat kyllä niiiin ihania.

Kiva tarjotin. Harmi, että purnukat olivat kalliita.

Huomiseen!

Lennu kirjoitti...

Ihana syreeni! Meidän pihalla on aika iso sellainen, mutta ei kuki vielä ei :) Tuomi näkyy näillä korkeuksilla nyt kukkivan ja ekat kevätvuohenjuuret on auenneet pihassa, että vähän myöhässä tullaan.

Kivoja kirppisostoja! Meillä oli kotona lapsena noita punaisia sydänkulhoja, äidillä saattaa olla vieläkin, yhdessä ainakin säilytettiin keksejä.

Lavendelhaus kirjoitti...

Beautiful flowers
Bianca

Maria kirjoitti...

Syreeni on ihana, harmi vaan, että kukinta-aika on melko lyhyt..

Hauskoja kirppislöytöjä!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Syreenien väri on ihana, ja tuoksu toiseksi paras, heti kielon jälkeen :).

Lumiruusu kirjoitti...

Niin kauniita kuvia Sinulla taas täällä !
oot ihan oikeassa ,syreenit on kesän ensimmäisiä ihanuuksia joita pihalta voi lytää (tai ystävältiseltä naapurilta).
Mun liila sireeni on todella ihanan ja Kiltin Anoppini syreenin "Tytär",valkoinen matala ja tuuhea ,hiukan pystymmin kukkansa kantava on
äidiltä saamani Marttaliitto 100v
juhlataimi.

Meillä syreenissä on vasta pikkuiset nuput..
Kirppari löydöt on aarteita ,varsinkin tuo ruusuinen Nostalgia :)

Sini Helmi kirjoitti...

Syreenit ovat todella ihania!!!

Katsotaan, pääsenkö tälläkään viikolla hakemaan niitä malleja, pikkumies on kipeä. Nyt kyllä jo näyttäisi lupaavalta, että toipuminen olis lähtenyt käyntiin... Tulen het kun pääsen ;)

On teillä tulossa ihana juhannus uudessa kesähuoneessa :)