lauantai 7. huhtikuuta 2012

Pääsiäispistelyt


Pääsiäispistelyitä vuosien varrelta. Ennenkin ollut näytillä blogissa ja taas on :). Heart in handin pitkäsäärilinnut on edelleen tosi kivoja ja niitä onkin  tehtynä joka vuodenaikaan omansa. Tipuset on kauankauan sitten pisteltyjä, varmasti jo lähemmäs parikymmentä vuotta sitten. Muutama vuosi sitten ompelin ne tuollaisiksi koristeiksi. Takimmaiset munat ovat Passione Ricamon ilmaismalli. Pupu on viime vuotinen lahja Ullalta, silloin meillä oli pääsiäisvaihto.
Pupu- saksikoriste on lahja Maaritille, toivottavasti on mennyt perille jo.  Postin kulussa on taas ollut kovasti vaihteluita ja muutama viime viikon alussa lähetetty posti on edelleen saapumatta perille. Pupun malli on freebie, mutta en muista nyt mistä. Langat on CC:n.

Minä jatkan nyt erityisen innokkaasti yhtä kukkaispistelyä. Ihan ekstemporee eilen aloitin ja nyt  viimeisiä pistoja vailla, siitä tulee kiva lisä kuistille :) .

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Ihania keväisiä pistelyitä! Tuo pitkäjalkalintu on erityisen söpö:).
Minäkin tästä lähden Happy Tree:n pariin..

Eila kirjoitti...

Somia pääsiäispistelyitä kori pullollaan!
Ihana pupusaksikoriste, mukava yllätys ystävälle.
Minäkin odotan malttamattomasti satuvaihdon postituspäivää. Sain yllättävän hyvin viimeisteltyä työni, olin varannut jo ystäväni siihen hommaan, mutta ajattelin kokeilla ensin itse (tämän yhden terveen ja toisen kipsatun käden kanssa), koko päivä meni, muttei tarvinnut sitten muita vaivata:)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Onpas paljon pääsiäispistoja kertynyt; kivoja!

merkku kirjoitti...

Onpas kauniita pistelyitä!