sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Ostoksilla


Joulu-tammikuun aikana olen tehnyt lahjakkaasti ostoksia.  Siellä ja täällä ja tuolla on ollut alennusmyyntejä ja loppuunmyyntiä, eli ostamatta ei voi olla kun kerran halvalla saa. Näinhän se menee, huomasin että ihan kaikki ristipistoilijat ovat huomanneet saman  ja klikkailleet yhtä kiivaasti :)

Tämä eka oli tosi postiivinen yllätys Sewandso:n alesta. Ihanan vanhan vihreän sävyinen neulatyyny- Tähän en kyllä neuloja töki, vaan saa olla ihan sellaisenaan, kun on niin kovin kaunis esine.

Paikallinen Sinooperi Homestore myi viime viikolla kaikki Tilda tuotteet puoleen hintaan ja sehän sai minut ihan paikan päälle, ei siis ihan pelkkää nettishoppailua. 

Lehtiä Violariumista ( myönnän laittaneeni vielä yhden tilauksen menemään, eli lisää lehtiä tulossa:) )


Nämä Mango Pratiquen kirjat on mahtavia, värin ja teeman mukaan vaikka kuinka paljon pisteltävää. Nämä aion hankkia ihan kaikki, olkoon se uusi keräilykohde.Suomalaisen kirja-alesta löysin kiva käsityökirjan. Lapsille tarkoitettu, mutta minä löysin tästä vaikka mitä kivaa ja hyvät simppelit ohjeet.


Mallejahan ei koskaan ole liikaa. Laajensin skaalaa LHN:n ja muiden kestosuosikkien malleista oudonpiinkin ja olen tyytyväinen kun rohkenin,nämä on kaikki kivoja.

Nämä oli kaikki toivelistalla, nyt ihan omana.


Ja vielä väriterapiaa tottakai,kauniita kauniita sävyjä Atalien langoissa.

11 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Oi mitä kaikkea ihanaa! Tottakai pitää ostaa kun halvalla saa;).
Kiva tuo kirjasarja. Ja hienoja malleja. Minäkin tilasin Atalien lankoja, vielä yksi paketti tulossa.

Sari kirjoitti...

Ihania ostoksia kertakaikkiaan! On sitä klikkailtu täälläkin :) Mutta aika maltillisesti.

Eila kirjoitti...

On kyllä vallan kaikkea mukavaa näemmä tilailtu:) Sattuikin nyt niin moneen noita alennusmyyntejä!
Oliskohan meidän Suomalaisessa tuota lasten käsityökirjaa, pitääpä piipahtaa katsomassa, simppelejä ohjeita nääs kaipaisin:)

Lumiruusu kirjoitti...

"Ostoksilla"- Marin blogissa otsikkona oli erittäin lupaava aloitus ! :) :)

Lehtiä,malleja ja Atalie lankoja minkin olen hankkinut Violariumin alesta..
Kaikki ulkomaankauppojen mallit on ihania..minäkinoon ihastunut noihin Victoria Samplerin malleihin..niissä on niin kauniit värit ja ihanan ykstyiskohtaisia kuvia.
V.S:llälin on sarja aakkosmalleja P. is for Princess heti ihastutti.ne aakkosmallit vaan on aikas isoja ja vaikeita,paljon erikoisistoja mutta voishan niistä jättää liian vaikeat rivit välistä kun ovat band-sampler-mallisia.Samoin niihin tarvitaan erikseen ostettava pakkaus tarvikkeita joten aikas hintaviakin niistä tulis..mutta ihania ne on !

The Sweetheart Tree on minunkin uusia suosikkeja (katos kun taas tykätään samoista jutuista !?)

Kirsi kirjoitti...

Vitsit mitä ostoksia! On se vaan niin ihana hemmotella itseään ja alet on tottakai hyödynnettävä. Minäkin tilasin perjantaina uusia lehtiä, mutta tällä kertaa nukkislehtiä :)

Ressu kirjoitti...

ihana huomata, että muutkin olleet samassa "puuhassa".. shoppailu on kiva..;)..itsellekin vielä yksi tilaus violariumista tulossa..

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Shoppailusi on tuottanut kivan saaliin. Kävin myös perjantaina täydentämässä lankavarastoani. Valo tuo inspiraatiota käsitöihinkin :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

No eipäs ole huono saalis sullakaan; ihania ostoksia! Mullakin on yksi varsin suuri paketti vielä tulossa... itse asiassa varsin kivaa :)

Irmeli kirjoitti...

Ostosmaniaa on näyttänyt olevan siellä ja täällä, niin myös täällä :). Kivoja ostoksia myös sinun korissa.
Mukavaa ja raikasta talviviikkoa!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Jaa mitä, että oliks mulla Atalien lankoja ennestäänkin...? ;D
Nyt täytyy jo varustaa toinen paffilaatikko niitä varten, eivät enää mahdu yhteen. Mutta on niiden joukkoon kiva sukeltaa ;).

Saara kirjoitti...

Ihania hankintoja <3 Tuota shoppailuinnostusta on ollut liikkeellä!