tiistai 20. joulukuuta 2011

Joulukortteja


Tällaisia joulukortteja inspiroiduin tekemään...


...tällaisista materiaaleista.

 Voin sanoa että, ihan kiljuin kun nämä Lumiukkoaiheiset nauhat ja bradsit sain sunnuntaina joulukalenteripaketista Kirsiltä. Lumiukko on ollut vahvasti esillä tässä loppuvuoden aikana,  kun olen saanut toisen toistaan ihanempia aiheeseen kuuluvuia tavaroita. Vielä vähän aikaa sitten täällä ei ollut ainuttakaan Lumiukkoa, ja nyt on vaikka kuinka.   
Kirsi jo kirjoittikin olevansa vähän haikeena kun pakettipäivät vähenee. Ihan sama fiilis, aamuisin ekaksi ihastelee pelkkiä kääreitä ja sitten ihan hitaasti avaa joka teipin varovasti ja pitkittää sitä jännitystä, että mitä ihanaa tänään saakaan. Mutta niinhän se on etät kaikki hyvä loppuu aikanaan, mutta toisaalta miettii jo uudella innolla mitä kivaa ensi vuodeksi voisi keksiä.


Sitten vähän ei- niin -perinteisen värinen joulukoriste meidän pienimmälle, joka on varsinainen blingbling. Näkisitte neidin sängyn, se on välillä koristeltu melko taidokkaasti monilla erityylisillä koristeilla ja koristeet vaihtuu taajaan. Sängyntolppaan tuli siis tämäkin koriste. 

Se on CCN:n malli ja se löytyy tän vuoden JCS joulukoristelehdestä. Taustakankaana Tildaa.8 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Voiko noin nättejä kortteja ollakaan...ei voi kuin ihailla!
Soma tuo tyttösen koriste. Kiva kun tyttösi tykkää, meidän on jo niin iso että tuhahtelee ja naureksii minun töilleni. Kiusaankin, että saapi sitten omaan huusholliinsa minulta aina rp-lahjoja;)

Lumiruusu kirjoitti...

Ihanan herkkiä ja ah-niin tunnelmallisia lumiukko-kortteja!

AAAH-mikä joulukoriste...minähän en ole kasvanut yhtään "tuon ikäkauden" ylitse eli bling-bling Prinsessan koriste on minusta niin ihana :) :)
Arvasit varmaan että tuo saa kyllä mut ihastuksiin.

Kiitos vielä tätäkin kautta siitä suloisesta LHN-työstä !! :)

Kirsi kirjoitti...

On nättejä kortteja, kiva että lahja aktivoi sinut tekemään noin hienoja kortteja. Tuo lumiukko on nyt vienyt minutkin mennessään. Kun olen sulle koonnut kalenteria ja tein niitä paketteja, niin siitä se pikkuhiljaa alkoi. Aina olen tunnusmusiikista tykännyt ja siitä ohjelmasta, mutta nyt jo sitten hurahtanut. Pistelen just lumiukkomallia, jonka Leena ystävällisesti lainasi minulle! Siis se jonka sait Leenalta lahjaksi. Että nyt meitä on kaksi fania :)

Sari kirjoitti...

Ihastuttavia joulukortteja!

Ja voi miten ihana blingbling-koriste :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Aut, mäkin haluun tota lumiukkolaulu-nauhaa!!! Kivat kortit, kivoista matskuista niiden tekeminen on todellinen ilo :).
Ah, tuota joulukoristetta minäkin haaveilen joskus pisteleväni: siinä on niin makeen yllättävät värit, että heti herätti mielenkiinnon! Voi, kun tämä joulunalusaika on aina niin täynnä kaikenlaista, että ihan liian vähän ehtii tehdä koristeita itselle...

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ai niin, ja eihän se venäjä haitannut siinä oravakitissä, päinvastoin, antoi vähän haastetta :D. Olisihan niitä venäjäntaitoisia blogikavereita ollut, mutta noin pienessä kitissä selvisin ihan itse järkeilemällä, ja sehän lisäsi itsetuntoa ;).
Ei tuota kieliasiaa aina tule niin ajateltua, kun on tottunut siihen, että useissa malleissa käytetään DMC-koodeja, niin, että selviää esim. ranskalaismalleista, vaikkei kielestä ole hajuakaan :).

Maria kirjoitti...

Ihania kortteja! Ja todellinen herkku tuo pistely! Ei aina tarvitse olla samat värit, eihän? Tuo on oikein kaunis.

Fanny kirjoitti...

Ihania taidokkaita töitä olet taas tehnyt. Tuo blingbling on uskomattoman kaunis kimaltelevin kankain. Taustakangas sopii täydellisesti työhön. Mukavaa joulunaikaa!