sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Putiikkiprojekti Bois de Rose


Ihana yllätysposti Kirsiltä  tällä viikolla  herätti kauan ajatuksen tasolla muhineen innostuksen nukkekotiharrastuksen aloittamisesta.
Ensimmäiset esineet ja huonekalut käsityö-sisustusputiikki Bois de Roseen on nyt valmiina.
Kirsi lähetti kolme pakkaa kankaita, ristipistopakkauksen ja 3 tokkaa lankoja ja siitä se ajatus sitten lähti :). 
Itse putiikki odottaa vielä askartelukauppa Vitriinin näyteikkunalla, mutta ostamisvaroja odotellessa pystyy askartelemaan lisää kangaspakkoja ja muuta ihanaa. Putiikinpitäjäkin pitää vielä löytää ja lisää huonekaluja.
Jotain huonekaluja nappasin tyttöjen nukkekodista, osaa vaatii vähän liimaa ja ehkä maaliakin pintaansa.
Melkoisen kiva on ollut puuhailla  pikkuisen näpertelyn parissa,
 mitenköhän pahasti tämä(kin) käsityön muoto vie mennessään.

Tässä Kirsiltä saadut kangaspakat ja niiden takana Flower Fairies kankaasta tehtyjä kanvaasitauluja. 


Kulmahyllyssä ristipistopakkaus ja muliinilankoja
Tildakangaspakkoja


Tässä tällä hetkellä olemassa olevat putiikin tavarat.  


Ompelukone löytyi Tanskasta kirppikseltä. 
Putiikki-idean alku taisi syntyä tästä.  Koska rahkeet ei nyt riitä kokonaisen nukkekodin laittamiseen, tuntui ajatus  vain yhden huoneen sisustamisesta sopivan haastavalta ja vielä kun se puoti siellä askartelukaupan ikkunassa oli sopivasti houkuttimena, niin mikäs siinä sitten. Kirsi on myös toiminut suurinpana inspiraation lähteenä omien ihanien projektiensa myötä. 


Putiikissa pitää olla ruusuja tottakai ja käsityökankaiden lisäksi myös esim. pöytäliinakankaita.Tanskan tuliasia on myös nämä rasiat, joissa näitä nukkekodin tarvikkeita nyt säilytän. Valmiit yhdessä, keskeneräiset yhdessä, mahdollisesti sopivat tarvikkeet yhdessä.Vielä  kuva pioneista, jotka pelastin sisälle rankkasateiden jäljiltä.
Aikas ihana nuoksu näissä ja väri on just oikeanlainen vaaleanpunainen.
Ens viikolla luvassa niin ristipisto- kuin nukkekotitapaaminenkin, nyt voin osallistua, kun on jotain konkreettista näyttää. Luulen, että sieltä saan uskomattoman  paljon ideoita ja oma eka isompi projektini tulee olemaan pönttöuuni :) 
.

7 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Putiikistasi tulee varmasti upea.
Ihana tuo mini Singer:)
Mukavaa alkavaa viikkoa!

Lumiruusu kirjoitti...

Olisipa kivaa käydä asiakkaana tuossa satumaisessa mini-putiikissa!
Ensi viikolla voit odotella luvattua yllätyspostiani !!? :)

Maria kirjoitti...

Kiva idea tuo putiikki. Miniatyyriasetelmia on ihana tehdä. Se vie mukanaan, kuten pistelykin:). Kaupastasi tulee ihana!

Sarppu kirjoitti...

Jos aloitat ei loppua näy, sen verran olen vierestä seurannut. Ihania juttuja jo on valmiina, odottelen innolla minkälaista tulosta syntyy...olen itsekin aina ollut ihastunut tuohon miniatyyrimaailmaan, mutta toistaiseksi yrittänyt pysyä erossa :)

Sari kirjoitti...

Aivan ihania tuotteita myyntiin ja tuo ompelukone on kyllä ihan huippu!

Hannele (Violet) kirjoitti...

Tervehdys! Juuri tavattiin! Oli kiva tutustua! Tulinpa heti vierailulle tänne. Kiva seurata samanlaista projektia kuin itsekin tekee! Mun käsityöliikkeeni on vuodatuksen sivujen puolella: http://violetrose.vuodatus.net/
Uudet sivut siis:
http://miniatyyrimaailma.blogspot.com

Kirsi kirjoitti...

Heipsistä! Onpa sinullakin jo vaikka mitä! Ihania nuo kanvas-taulut ja kiva idea kankaat pahvirullissa, ihan kuin oikeissa kaupoissakin. Voi että kun kivaa, kun on toinen tuttu henkilö, joka tekee nyt samaa kuin minä :)