torstai 12. toukokuuta 2011

Supersöpöä blingblingiä


Runsaasti vaaleanpunaisia ja kimaltavia kuvia täällä tällä kertaa, koska nyt ovat aikuiset naiset saaneet hömpätä oikein kunnolla ja vaihdella keskenään kaikenlaista kimaltavaa ja oikein kunnolla söpöä ja vaaleanpunaista :). On muuten tosi kauniita ja ihania vaihtoja näkynyt jo monissa blogeissa, vähän oli ihana vaihto taas tämäkin, oikea hyväntuulen vaihto!

Blinbling vaihto järkättiin Kirsin    Pretty Exchanges blogissa 

Oman vaihtoni sain jo sunnuntaina ihan kotiin tuotuna. Yllätys oli melkoinen, kun Sari oli onnistunut pimittämään tiedon siitä kenelle hän tässä vaihdossa pistelee ja kun  esittelin omaani , sen jälkeen Sari näytti omaansa ja minä sanomaan, että ihana, kenelle tämä menee? Ja vastaus oli sitten että sinulle :)!  

Kiitos Sari yllätyksestä ja ihanasta vaihdosta! 

Sain siis vaaleanpunaisen korurasian, johon on pistelty valkoiselle kimaltavalle kankaalle ruusuja,malli on Chatelainen freebie.
Koristeena on hopeisia helmiä ja hopealankaa. Vaaleanpunainen ja hopea on muuten tosi kaunis yhdistelmä. Rasian sisällä oli ihania koristeita, oi sentään niitäkin.


Minä pistelin Lumiruusulle ja oikein hihkuin ilosta kun sain tiedon kenelle tämän vaihdon teen. Tiesin, että nyt ei tarvitse yhtään hillitä vaaleanpunaisen ja söpön käyttöä, vaan saan oikein kunnolla laittaa kaikkea supersöpöä tähän työhön.
Toiveena oli jotan prinsessaa ja minähän löysin ihan täydellisen mallin ihan valmiina,  oikea nimikirjainkin tässä oli. Kangas on vaaleanvihreää värjättyä ja kimaltavaa eveä. Blingbling lankaa on käytetty prinsessan turkoosissa viitassa ja myös M kirjain kimaltelee ihan hennosti, koska siinä on DMC:n lisukkeena blending filament lankaa, jota itseasiassa käytin nyt ekaa kertaa. 
Malli löytyi vanhasta De fil en aiguille lehden numerosta Princesses et fees.

Ja kuten viimeistä kuvasta käy ilmi, ihan ekaa kertaa en kruunupäistä prinsessaa pistellyt, vaan oma neulatyynykin on perin prinsessainen. Kiitos vielä taulu- ja kukkakommenteista edelliseen kirjoitukseen !
Mårbackat kiukuttelee edelleen, kasvu on kutakuinkin tyrehtynyt vaikka kuistilla on nyt valoisaa ja lämmintä. No vielä maltan odotella, mutta uudetkin on kyllä hakusessa. Saa vinkata jos joku on Porin seudulta niitä jostain löytänyt.

11 kommenttia:

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Oi, että kauniita molemmat! :) Vähänkö jäi harmittamaan, että en ehtinyt tähän vaihtoon osallistua!

kissankello kirjoitti...

olitpas saanut oikein aarrearkun, kaikkine kuninkaallisine tarvikkeineen, IHANA.
Ja IHANAN olit tehnyt Lumiruusullekkin, varmasti oli mieluinen :)

Eila kirjoitti...

Tuo Sarin tekemä laatikko on kyllä yli-ihana sisältöineen:) Ja ihan samat sanat sinun tekemällesi pistelylle, ei voi kuin huokailla täällä näytön ääressä!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kyllä on ylettömän kauniit pistelyt vaihtoon, molempiin suuntiin! Juu, tehoaa se hömppä minuunkin, vaikka yleensä olenkin - pistelyissäni - enempi asialinjalla :D (Höh: Mitähän toikin nyt sitten tarkoitti? Voiko pistelijä olla asialinjalla, hmm... filosofinen ropleemi...)

Aijai, mitä toi sun rinsessa sanoo, kun sä tökit siihen noita neuloja? (Jaa, no, jos kiertää enempi taustaa, ettei rinsessaan satu. Meinaan, kun nehän tuntee herneetkin...)

Ulla kirjoitti...

Oi kuinka ihanan rasian olet saanut! Tuo on tosi kaunis. ja ihania ovat myös prinsessat.

Maria kirjoitti...

On söpöä! Aivan suloisia vaihtoja. Ja sinun neulatyynysi on ihana!

Sini Helmi kirjoitti...

Kyl on niin suloista ja ihanaa! On nuo ihania :)

En ole vielä missään Porin seudulla yhtään Mårbackaa nähnyt myynnissä... tuon ainukaiseni ostin Plantagenista. Se ei ollut mikään paras mahdollinen kukka ostohetkellä, mutta on nyt kovasti piristynyt ja kukkii jo komeasti!

Ilmoittelen sinulle nallekurssista heti, kun syksyllä ajankohta selviää.

Cross stitch kirjoitti...

wonderful designs, well done, I love the little fairies

Varis kirjoitti...

Miten kaunis prinsessa!

Hyvä konsti saada kasvi (tässä tapauksessa Mårbacka) kasvamaan on ostaa samanlainen. Näin ainakin itselleni on käynyt useamman kerran, kun olen kaupassa käynyt toivosta luopuneena. Ja kas, kohta on "kiukuttelijakin" alkanut käyttäytyä...

Lennu kirjoitti...

Aivan ihastuttavia blingblingejä!! Tosi kauniita molemmat ja ihan saajiensa näköisiä :)

Johanna kirjoitti...

Löytyipäs kaunis blogi, ihania töitä teet, todella kauniita.