sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Joululahjoja

Oi oi, olen ihan koko joulun huokaillut ja ihastellut kaikkea kaunista mitä olen ihanilta ristipistoystäviltäni joululahjaksi saanut.
Olen tätä ennenkin hehkuttanut, mutta meillä on täällä ihan uskomaton yhteisö, joka jaksaa muistaa ja välittää toinen toisistaan. Ihana kuulua sellaiseen, loistava ristipisto- ja käsityö vuosi takana.

Kiitos siis kaikille kauniista lahjoista, joulukorteista ja sähköposteista, niistä kaikista on ollut paljon iloa tänä jouluna!

Tässä tulee siis roppakaupalla kuvia kauniista itsetehdyistä lahjoista.

Sari pisteli lahjaksi ihanan tyynyn LHN:n mallista Blessed are the meek. Hyvän joulun toivotus sopii niin hyvin siihen.Kuvasarjan toiseksi viimeisen kuvan joulupallo on myöskin Sarilta ja ostettu Turusta joulumarkkinoilta, itsetehty sekin.

Kirsin joulukalenterin viimeisestä luukusta löytyi söpö pussukka, jonka sisällä oli ihanaa hömppää :) . Laitan kuvia myöhemmin näistä muista lahjoista. Pussissa lukee My vanity ja varmasti siellä jatkossakin sellaista sisältöä löytyy. Ihana :)


Leenan lahja numero 24 oli joulukuusen sopiva koriste, LHN:n  tämäkin.
 Malli on muistaakseni tämän vuoden JCS joululehdestä.

Uskomaton yllätys löytyi Outin joulukalenterista suuren sydänrasian pohjakankaan alta. Sen lisäksi, että sain joka päivä pikkurasioista kauniita joulutarvikkeita, viimeiseksi sain vielä niin kauniin virkatun liinan!
Se on somistanut joulupöytäämme ja tulee jatkossakin olemaan aina esillä, arvostan sitä suunnattomasti.


Joululahjan sain myös SiniHelmiltä, jonka kanssa ollaan tänä vuonna tutustuttu ja monta kertaa jo ehditty pistelemään yhdessä.  Ranteenlämmittimet ovat tosi kauniit ja ihan huippuhyvät minulle. Palelen meinaan käsistäni tosi herkästi  ja nämä ovat olleet ranteissani jouluaattoillasta saakka lämmittämässä. Ihan paras lahja tälläiselle palelijalle :). Pitsiliinan päällä oleva sydän oli myös lahjana.

(Pikkuisin mannekiinina)Ellin kanssa vaihdettiin myös jo  perinteeksi muodostuneet joulupaketit ja yhdessä  paketissa oli koristeena tämä God Jul sydän. Kuusessa on  sekin nyt ja tämä on tosi kiva lahja, koska tykkään esineistä, joissa toivotellaan erikielillä Hyvää joulua. Marian Huoneessa blogista sain ihanaa yllätyspostia myös ennen joulua . Itsetehdyn sydämen lisäksi sain terveisiä jouluisesta Porvoosta, kaikkea kaunista ja tarpeellistakin. Joulujutuilla mennään vielä uuteen vuoteen saakka, pitää ikäänkuin saada vuosi pulkkaan siihen mennessä.
Tänään on tarkoitus vielä etsiä lauantaina alkavaan ristipistohassutukseen tulevat mallit. Sitä olen odottanut koko joulukuun, saapa nähdä onko vaikea valita ne 15 mallia.

Hauskaa tapaninpäivää, nautitaan vielä jouluherkkuja ja ollaan vaan!

5 kommenttia:

Sini Helmi kirjoitti...

Toooosi paljon kiitoksia aivan ihanasta paketista!!!!!!! Olin aivan otettu, kertakaikkiaan ihastunut, KIITOS :)
Mukavaa joulun jatkoa sinulle ja perheellesi!!!

Olet saanut aivan ihania lahjoja!!! Kyllä tämä yhteisö, johon löysin itseni, on kyllä aivan uskomaton ja ihastuttava. Mitä kaikkea tämä tuokaan mukanaan... sellaista, jota en osannut edes unelmoida!

Lumiruusu kirjoitti...

Taas niin kivoja ja kauniita kuvia täällä,kaikki saamasi lahjat on selvästi sulle tehty ihan mittatilauksena..
Valkoiset pitsiliinat tekevät pienet tädit onnelliseksi,eikö vain?! :)
Minulla on Marjalta saamani ihanuus keittiössä pienen Madonna-patsaan,enkelikoristeen ja huurrelasi-kynttilän alusena..

Oon samaa mieltä että tää netti-yhteisö jossa olen vasta vuoden ite blogannut on täysin uskomaton..mikä määrä välittämistä,puhdasta toisen ihduttamisen halua ja ystävällistä huumoria tänne mahtuukaan.
Olen tutustunut mahtaviin ihmisiin ja oppinut paljon itseäni kokeneemmilta harrastajilta.
Ihan sanat loppuu millä kiitellä tätä porukkaa...

Tammikuun 15 työn valitseminen ,kankaiden leikkaus yms. on mullakin tän viikon projektina, tätäkään "hullutus" ideaa ei kai olis voinut syntyä missään muualla kuin tässä sakissa.
Minnan blogissa on ilmoittautuneita jo ihan valtava määrä..ja ihan ympäri maailmaa,ainakin Amerikasta,Hollannista,Portugalista,ja Englannista :D

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Sanos muuta, miten pystyy valitsemaan vain 15 projektia hullutukseen :D!

Kiitos itsellesi kodikkaasta glögimukityynystä; tosi mieleinen on se!

Irma kirjoitti...

Aivan ihastuttavia lahjoja!
Mukavaa loppuvuotta!

Kirsi kirjoitti...

Kiitos Mari joulukalenterivaihdosta! Oli ihana joulukuu ja pakettien avaaminen aamuisin tosiaan lievitti aaton odotusta.