sunnuntai 12. joulukuuta 2010

11. ja 12.

Viikonlopun kalenterilahjat oli niin suloisia taas kaikki.
Muutenkin tosi kiva viikonloppu on takana.Varsinkin tämän iltapäivän pikkujoulujuhlat muutaman ihanan pistelijän kanssa kruunasi tämän päivän ja koko viikonlopun. Näistä juhlista lisää toisena päivänä, kuvattavaa nimittäin riittää kun vähän vaihdeltiin lahjoja :)

Leenan joulukalenterista tuli kumpanakin päivänä kuusenkoristeita. Pistelty pikkuinen joulusukka ja sydämellinen köyhänhopeinen koriste.
Kirsin kuudennesta paketista löytyi söpöyksiä, pinkki nalle siivillä varustettuna, vaaleanpunaista pellavakangasta ja JBW Designsin malli Sugar and spice.
Outin rasioista sain lisää kauniita jouluisia nappeja ja harmaata pitsiä.

Niin kivoja taas kaikki, puolivälissä ollaan :)  


Ruokahuoneen ikkunalaidalla on tällainen asetelma samankokoisia LHN/CCN.n tyynyjä.
Kaksi tämän vuoden viimeistä vaihtoa on osoitetta vailla valmiina, huomenna postiin menossa. Loppuvuoden vaihdot ja jouluiset lahjat avaan vasta aatonaatto iltana tai aattona, se on ihan perinne  ollut jo muutaman vuoden. Oikeastaan niin kauan kuin näitä käsityölahjoja olen saanut ja antanut eli nelisen vuotta.

Ensi viikko vierähtää omien ja hoitolasten joulujuhlien merkeissä.. Kolmena iltana on luvassa ihania esityksiä ja itselläni liikutuksen kyyneleitä. Ihan parasta joulun odotuksessa on nämä lasten joulujuhlat.

4 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

Ihan kaikki joulukalenterin yllätykset on jälleen unelma-ihania!
Tuollainen pistelty pieni joulusukka olisi kiva tehdä.

LHN. tyynyt vaan on aina niin hellyytäviä,kauniisti sopivat tuon pitsein koristetun liinan kanssa.

Kirsi kirjoitti...

Ihania juttuja. Pistelty joulusukka on todella herkkis.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Onpas kauniita pikku tyynyjä.

Samaa mieltä lasten joulujuhlista: niistä se aito jouluilo tulee! Meidän spesiaalihetki on kehitysvammaisten joulujuhlat, joihin olemme osallistuneet esikoisen kanssa. Vallan paatunut tyyppi on semmoinen, joka onnistuu sieltä ilman kyyneleitä lähtemään:).

Irma kirjoitti...

Aivan ihania ihanuuksia olet saanut ja tehnyt ;)
Mulla sormet syyhyää tehdä tuo Merry&Bright jouluksi jos suinkin vaan kerkiän ;)
Meillä ei enää ole lasten joulujuhlia kun ovat niin isoja. Lämmöllä niitä muistelen, aina piti olla nenäliina tai kaksikin mukana ;)