sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Tikkuaskivaihto ja joulukortteja


Kirsi järkkää kivoja vaihtoja Pretty exchanges blogissa. Näin joulun alla vaihdeltiin tulitikkuaskeja, jonka kanteen kukin pisteli jotain jouluista. Mukaan laitettiin vielä 3-5 pakettikorttia, miellellään itsetehtyä. 
Minä sain postia Minnalta. Kaunista joulunpunaa oli niin askissa kuin pakettikorteissakin, ihania ovat kaikki. Tälläistä tulitikkuaskia kelpaa pitää esillä just näin kuin kuvassa.

Minä lähetin vaihdon Teijalle. Toivottavasti posti on jo kulkenut perille. Tikkuaskiin pistelin Tralalan mallin Duo Noel, toisen niistä. Pistelin mallin floballe yhden yli .Hämärässä ei kannata kamerallani kuvata, sen totesin nyt, kun tämä on ainut jonka sain muokattua edes vähän sen näköiseksi kuin aski oikeasti on. Kuvaan mukaan pääsi kaksi neljästä pakettikortista jotka tässä vaihdossa tein.


Pakettikortteja leikkasin eilen hurjan määrän ja sammalla innostuin tekemään vähän joulukorttejakin. Leikkaaminen ja liimaaminen on välillä tosi kivaa, tämä oikein vei mennessään ja pienessä ajassa tuli paljon valmista. Kortteihin käytin printtejä, pitsejä, kiiltokuvia ja tarroja. Vanhahtavaa sekä Tildaa on tämän vuoden korttien aiheena.

Madonna ja lapsi kuva jää itselleni tuohon hyllylle. Se on jotenkin tosi kaunis kuva ja  Madonnapatsas ja muutama muu saman tyylinen juttu löytyy siitä läheltä myös. Pieninä annoksina  ja yhteen koottuna nämä jutut istuvat kotiimme oikein hyvin. 

Joulutaulut ja muut rakkaimmat koristeet ovat päässeet jo paikoilleen. Tykkään niin paljon tästä ajasta, kun pikkuhiljaa saa laittaa joulua esiin. Ensi viikonloppuna  on jo eka adventti, siitä se joulunodotus sitten ihan tosissaan alkaa.

8 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Ihanat tulitikkuaskit sekä saamasi että pistelemäsi! Todella kaunis on tuo Madonnakortti!

Sanna-Pauliina kirjoitti...

Ihanan näköistä sulla tossa pöydällä, näin tuollaisen kirjain sabloonan kesällä My Country Homessa ja nyt harmittaa etten ostanut :)

Maria kirjoitti...

Kaunista joulun tunnelmaa! kivoja töitä sinulla jälleen. Lumisin terveisin Maria

Lumiruusu kirjoitti...

Tulitikku-aski vaihto oli kiva idea,en siihen ehtinyt mukaan seuraavaan Pretty Exchange vaihtoon oon ajatellut ilmoittautua...
Korttisi ovat aivan ihania kaikki,tuo Madonna ja Lapsi kaikista kaunein.
Uskaltaako udella mistä noin hienoja leikekuvia saa?
Oon aika tumpelo askartelija mutta jos en vaan yritä en varmasti siinäkään kehity !? :)

Muutama joululeimasin-työ mulla onkin kesken ,saa nähdä tuleeko niistä mitään esittelykelpoista...

Irma kirjoitti...

Ovat kauniita molempien tekemät pistelyt! Kiva vaihto.
Kortit ovat myös hienoja!
Pikkuhiljaa meillekin vähän joulun tuntua on tullut. Paljoa en laittele, mutta ne vähätkin tietyt ja tutut esineet tekevät joulun.
Mukavaa viikkoa sinulle!

Irmeli kirjoitti...

Kauniit tikkuaskit molempiin suuntiin ja kivoja askarteluja olet tehnyt.

Syyspiristäjä kirjoitti...

Äläs kovin kovalla kädellä rasiaa kolistele... ettei mene sisältö sekaisin ;)

Ulla kirjoitti...

Olipas ihania vaihtoja teillä!