maanantai 4. lokakuuta 2010

Maanantainakin voi olla mukavaa

Viikonloppuna sain niin paljon rästissä olleita juttuja tehtyä, että hyvillä mielin voi tänään nauttia leppoisasta maanantai-illasta. Useinhan maanantait tympivät, tuntuu että perjantaihin on liian pitkä matka. Tänään oli kuitenkin toisin, töissä oli kivasti erilainen päivä ja ilman ylimääräistä hässäkkää on päästy jo näin pitkälle. Kaiken lisäksi talo on melko hiljainen just nyt, lapset kavereillaan ja kavereita meillä, kaikilla taitaa olla asiat hyvin. 

Mukavuutta lisää myös tavaraterapia, ei näiden kanssa voi olla muuta kuin hyvällä tuulella. Postiin oli saapunut kaksi kirjaa ja lähiputiikista hain uuden Jean D´arc livingin.
 Toivottavasti hiljaisuus talossa jatkuu vielä.6 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Kiitos ihanan positiivisesta ja iloisesta postauksesta! Maanantait tosiaan tahtoo, ainakin mulla, mennä aina "puolivaloilla".
Mukavaa viikon jatkoa!

Lumiruusu kirjoitti...

Olen samaa mieltä-maanantaina voi todellakin olla mukavaa.

Tykkään kun saa elää "hyvää arkea" iloita omista pienistä jutuistani ilman suuria suunnitelmia.
Joka päivälle löytyy jotain pientä mukavaa.
Tänään sain ihanaa postia-syysvaihdossa upean kassin ja Ranskasta Gigin Unisef-mallilehtisen..

Onni on oma sohvan nurkka ja ristipistotyöni,uninen kissa vieressä ja perheellä mahat täynnä :)

Sanna-Pauliina kirjoitti...

kaunis ruukku alakuvassa!

Mullakin on sillälailla alkanut uusi sivu elämässä että nautin kanssa maanantaista siinä missä muistakin viikopäivistä. Tietty perjantaista tykkää ihan siksi että silloin on koko viikolopun loma vielä edessä. Elämästä saa kuitenkin liian vähän jos todella elää vain viikonloppuisin, itse yritän tehdä joka päivä jotain niin kivaa että nauttisin ihan joka päivästä. Liian monet vuodet ovat menneet turhaan odotteluun :)

Kirsi kirjoitti...

Olen täysin samaa mieltä, oli kyllä ihana maanantai. Syykin selviää, kun käyt blogissani kurkkaamassa. Minullakin oli "tavara-taivas" -päivä :)
Toivottavasti sait nauttia uusista lukemisistasi rauhassa. Minulla kävi hyvä säkä, kun pojat oli yläkerrassa omissa huoneissaan ja tyttö oli askartelukerhossa. Mies oli kuntosalissa ja kauppareissulla, joten sain ihan rauhassa takan ääressä availla ja ihastella postejani. Upea maanantai-ilta. Ja töissäkin oli kiva päivä! Nyt on hyvä tiistai menossa :)

Teija kirjoitti...

Ihana postaus, kaunis ja rauhallinen.. Busy mothers organisaattori sopis tällekin mamalle erinomasesti! ;)

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Maanantai on ihan kiva päivä. Tosin aika hitaasti heräilen päivään, mutta en anna sen haitata :)
Kävin hakemassa samaisen lehden. Kivoja ideoita lehdessä oli. Vähän poikkeavia meidän tapoihin, varsinkin nämä sarvet.

Iloa viikkoosi!