perjantai 17. syyskuuta 2010

Syksy


Syksyiset ristipistot on otettu esille kynttilöiden ja lyhtyjen ohella ja ihan hyvillä mielin sitä ihanan kesän jälkeen taas uuden vuodenajan  ottaa vastaan. Varsinkin kun sadetta ja paistetta on ollut sopivassa suhteessa ja ne sateetkin ovat olleet vielä melko lämpimiä.
Ensimmäinen syksyinen synttärilahja on mennyt perille Niinalle. Malli on Little House Needleworksin Acorn Hill, osa siitä. Tätä oli tosi kiva tehdä, joskus voisi tehdä itsellekin samanlaisen.
Alapuolella kuvia omista syksykoristeista, joista uusimpana Lizzie Katen Fall squared. Muut ovat joko viime tai edellis syksyltä, ja  tykkään niitä joka syksy esitellä, kurpitsat yms. on niin kivoja.


Pikkuisen joulufiilistäkin on tullut kehiteltyä, kun pisteleviä ystäviä kävi kylässä ja toi tulleessaan tuliaisia, jotka näin kuvattuna muodostavat varsin jouluisen  ilmeen. Kaiken kruunaa tänään saapunut uusi joulukoristelehti. Siitä pitää tänä iltana poimia ne omat lempparit ja pistelylistalle päätyvät mallit, kynttilän valossa tietenkin.10 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kyllä on taas kauniita kuvia! Minä tunnun aina päätyvän noihin isompiin pistelymalleihin, ahneuttani, enkä sitten ehdi tehdä koristeita olleskaan.
JCS:n jouluornamenttilehti on kyllä minunkin mielestäni vallan mahtava- Aloin siitä listata suosikkejani, mutta niitähän tuli niin monta, että paras antaa listaamisten olla ja ottaa ihan avoimesti vaan :D.

Eila kirjoitti...

Täälläkin niin ihania syyspistelyitä esillä! Huomasin tuon Acorn Hillin jo aiemmassa postauksessasi ja yritin etsiä sitä, mutta kun en tiennyt oikeaa nimeä niin en löytänyt, vaan nytpä tuo on tiedossa, ehkä sitten ensi syksynä, nyt taitaa olla jo liian myöhäistä.
Minullakin on tuo joululehti, minkähän tekisi ensikis...

Seija kirjoitti...

Hienoja töitä! Olen havahtunut blogisi ansiosta kaivamaan vanhat pistelyni vuosien takaa esiin. Kummasti sitä innostuu kun näkee toisten kauniita aikaansaannoksia:)))

pitsienkeli kirjoitti...

suloisen kauniita ristipisto töitä.
Olen itsekin joskus pistellyt tyynynpäälliseen tekstin,God jul,..
mukavaa hommaa:)

Lennu kirjoitti...

Ihania syksyisiä pistelyitä! Syksy on kyllä niin, niin kaunista aikaa. Jotain syksyistä täytyy itselle pistellä vielä, tosin aloitin yhtä joulukoristetta uudesta lehdestä eilen :)

Irma kirjoitti...

Kyllä on niin kauniita syksyisiä pistelyitä! Kauniisti olet kuvannutkin ne tänne! Mulla on niin monta käsityötä nyt samaan aikaan työn alla ettei oikein tiedä mitä tekis. Täytyy varmaan nyt rueta keskittymään yhteen kerrallaan ;)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Heh-hee, kommenttina kommenttiisi: Mitä-mitä, pitääkö tilauksista pidättäytyä? :D

Niina kirjoitti...

Aivan ihania kuvia ja kauniita koristeita! Olen kyllä ikionnellinen, että sain yhden niistä itselleni. Blogisi on aina niin inspiroiva, että iskee se pistelyihimo melkein joka kerta ;) Järkevintä tosin olisi viimeistelyhimon vierailla edes kerran kuussa...

Virpi kirjoitti...

Aivan ihania syyspistelyitä. Minä hyppäsin tänä vuonna syksyn yli ja aloittelin jo vähän joulukoristeita. Tulee niiden kanssa muuten liikaa stressiä.

Irmeli kirjoitti...

Kauniita ovat syksyiset pistelykoristeesi. Minäkin olen ottanut jo esille omani ja nauttinut noista ihanista ylätunnisteen sydämistä, jotka pistelit minulle viime syksynä :).