keskiviikko 4. elokuuta 2010

Salainen Syysystävä ja Italiavaihto


Olin juuri tulossa postaamaan maanantaina vaihdetuista Italiajutuista, kun juoksin vielä postilaatikon kautta. Salaisen Syysystävän ensimmäinen paketti oli siellä odottamassa. Ja minkälainen paketti, vähänkö on mun näköisiä tavaroita :). Siis niin ihana aloitus tälle vaihdolle, että  en edes tiedä mitä sanoisin. 
Jane Austenin kirja alkuperäisellä kielellä, sopivaa haastetta sadepäiviin ja kaunis ruusuinen kirjanmerkki, kortti ja kiiltokuva.

Kiitos Salaiselle ystävälleni!

Salainen Syyspiristys on vaihto joka kestää elokuusta marraskuun loppuun ja siinä on tarkoitus ilahduttaa salaista ystävää säännöllisen epäsäännöllisesti. Mukaan saa laittaa kaikkea saajalle sopivaa, ristipistojuttuja ja kaikkea muutakin. Ihana syksy tulossa kun ei koskaan tiedä mitä kivaa postilaatikossa milloinkin odottaa.

Sarin kanssa tykätään kovasti kaikesta Italiaan liittyvästä, joten tämänkertainen vaihtomme oli helppo valinta.
Tavarat oli kääritty kauniiseen Firenzen paperiin ja sisältä löytyi laventeliteemaisia tavaroita. Kaunis saksikoriste, jonka violetit osuudet on pistelty laventelin tuoksuisella langalla. Saksikoriste siis tuoksuu varsin ihanalta. Samaa lankaa sain koko tokan itselleni, viimeistelyyn laventelikangasta, saippuan ja vielä italialaiset sakset.

Niin kiva vaihto, kiitos Sari!

Minä pistelin Jardin Priven ilmaismallin Amiche per sempre. Kankaana on 28 count eve nimeltä english rose. Tyynyn pakkasin Pentikin sydänrasiaan, joka ei liity Italiaan mitenkään :).10 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Ihana paketti syysystävältä!
Noita vaihtoja ihastelinkin jo Sarin blogissa, suloisia!!

Leena kirjoitti...

Kiva yllätys salaiselta :)
Ja ihanat vaihdot molempiin suuntiin!

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Tämä päivitys saa kyllä suunpielet nousemaan ylös päin :) Miten upea ajatus.Kauniit vaihdot. Mukavaa syksyn odotusta sinulle.

Maria kirjoitti...

Onpa todella hauska juttu tuo salainen vaihto. Pitäisköhän itsekin joskus kokeilla, yllätyspostit ovat kiva piristys arkeen.
Ihania pistelyitä taas kaikki. Olet todella taitava ja ahkera!
Oikein ihania elokuun päiviä t. Maria

Seija kirjoitti...

Ompa hauska vaihto. Yllätykset ovat mukavia. Minäkin pidän Italiasta ja Firenzessä olen käynytkin. Mukavaa iltaa.

Lumiruusu kirjoitti...

Tosiaan jännä syksy kun saa yllättyä usein iloisesti-en tiedä kumpi edes on mukaavampaa- suunnitella ja toteuttaa vaihtoa perilleen vai saada ite postia.
Sovitaanko että molemmat on yhtä kivoja:D
Nätit pistelyt molempiin suuntiin teillä ja lahjat niin ihania kaikkia..

Mari kirjoitti...

Hienot vaihdot! :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Joo, vaihdot ovat kivoja, mennen-tullen :)!

Hanni kirjoitti...

Nuo teidän vaihtonne ovat hauskoja! Blogissasi on ollut ihania postauksia ja iskin silmäni kuistin lautashyllyyn. Siinä on kertakaikkiaan somia esineitä ja niin kaunista!!
Laitan blogisi blogilistalleni niin näen samantien uudet postauksesi =D

Lennu kirjoitti...

Kauniita Italiavaihtoja molemmat! Ihana näin sunnuntaiaamun kunniaksi tulla kurkkimaan kauniita kuvia tänne blogiisi.

Syyspiristysvaihto näyttää toimivan loistavasti, selvästi täyttää tarkoitustaan eli piristää :) Mukava lukea kaikista blogeista tästä ja itsekin suunnitella lähetettävää ja saada postia :) Mukavaa sunnuntaipäivää!