sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Ostoksia ja tunnustus

Kiitos Ninnulle kauniista tunnustuksesta, olipa kiva saada tällainen. Beautiful blogger award pitää jakaa eteenpäin seitsemälle kauniille blogille. Minun valintani on itselleni uudehkot blogituttavuudet Polkadot, Manor of dreams, Lumivalko ja Ruusunpuna, Maajolandia, Elämänpyörässä sekä ihanan ystäväni uusi blogi; Mäntymetsän siimeksessä ja vielä Martin blogi.
(Linkit löytyy blogiluettelostani )
Näistä blogeista löytyy kauniita sisustuskuvia tai käsitöitä, osassa kumpaakin.
Olkaa hyvä :)!
Viikonloppu on ollut melko ostospainotteinen. Naapurikunnassa sijaitseva pikkuputiikki VillaSalla piti kevätkauden avauksensa. Sinnehän piti rientää uutta Greengatea ihastelemaan. Varsin GG painotteinen oli ostoskassin sisältö sieltä palattaessa. Ne vaan on niin ihania,etten voi vastustaa.
Munanmuotoisessa korissa on päällimmäisenä kaksi erikokoista avattavaa munaa ja alla keltainen pilkkuliina. Ihanan pirtsakka väri.


Lattekuppeja kaksin kappalein paisleykuvioinnilla. Näitä pohdein pitkään, että ostanko vaiko enkö, mutta sitten päätin, että näistä tulee ainakin aluksi kukkaruukut ja sitten myöhemmin ne voi ottaa kahvittelu käyttöön, jos tarvis. Oikein kiva kuosi tämäkin on, ja sopii jo olemassa olevien kanssa tosi hyvin. ( Kannu samalla kuosilla jäi vielä kauppaan...)
Yrttitikkuja basilika ja rosmariini teksteillä. Toinen pääsi koristamaan laventelia ja toinen ruusua. Kesällä sitten pääsevät ulos oikeisiin yrtteihin.

On muuten ollut ihana upottaa kädet pitkästä aikaa multaan, vaikka vain ruukkuihin olenkin kukkia istuttanut. Ulkoistutuksia saa kai vielä hyvän aikaa odotella, mutta mukavaa, että kukat sisätiloissakin piristää kovasti ja tuo sitä kauan kaivattua kevääntuntua ja värejä.

Kiitos vielä kommenteista edelliseen kirjoitukseen :).
Lumiruusu kyseli miten olen kiinnittänyt sen kakkupistelyn kehykseen. Ompelin pistelyn ekaksi pahvinpalan päälle, ja kankaan ja pahvin väliin laitoin levyvanua. Pingotin kankaan reunat pahvin taakse ja sitten liimasin sen pahvin siihen kehykseen kuumaliimapyssyllä. Eli se vähän pullistelee ulos kehyksestä sen vanulevyn vuoksi.

10 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta <3
Oih ja voih mitä ihania ostoksia!

Maajo kirjoitti...

Suuret kiitokset tunnustuksesta!
Hyviä löytöjä olet kyllä tehnyt. Ihanan värisiä nuo mukit ja suloisen värinen tuo liina:)

Márti kirjoitti...

Thank you very much, I am very glad!

Beautiful flowers! :)

Marielisa kirjoitti...

Oi, ihan häkellyin! Kiitos tunnustuksesta kaima <3

Ja mitä ihanuuksia olet ostanutkaan...

Lumiruusu kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta!!
-ollaan Ruusunpunan kanssa ihan täpinöissämme kun ollaan sentään vasta tammikuusta asti pidetty blogiamme.
Ihania ostoksia Sinullakin ,juuri samoja G.Gaten astioita olen minäkin katsellut -vielä on väri ja kuvio harkinnassa :)

Hanni kirjoitti...

Suuret kiitokset tunnustuksesta!!! Aivan ihania GG-ostoksia!

U.M kirjoitti...

Kiitos paljon! Oli ihana näin aamusella tulla koneelle ja aloittaa uutta viikkoa kun tälläinen kunnia oli odottamassa ;)
UM

Teija kirjoitti...

Ekaa kertaa vierailulla, kauniita käsitöitä täällä! Ja kauniita ostoksia myös :)

Irmeli kirjoitti...

Ihanan keväisen raikkaita ostoksia ja pistelyitä. Minä olen myös malttamattomana ottanut ensituntumaa multaan ja laitellut noita kevään sipulikukkia ikkunalaudalle ja ensimmäiset siemenetkin piilottanut esikasvatukseen. Kiva taas seurata kasvun kehittymistä.

Kultsin kämppä kirjoitti...

Ihania munia olet löytänyt!