lauantai 26. joulukuuta 2009

Joululahjoja osa 1 / Christmas presents part 1

Joulun parhaat joululahjat tuli tänä vuonna ehdottomasti ystäviltä ja ristipistoystäviltä. Toinen toistaan kauniinpia tavaroita putkahteli paketeista joita availin aatonaattoiltana, omassa rauhassa. Minun jouluviettoni alkaa siitä ja se taitaa olla jo yksi parhaista joulutraditioistani.
Uusista joululahjoista on kuvat vielä ottamatta, koitan tänään koota kaikki tavarat yhteen, joka paketista nimittäin palastui kynttilöitä ym. käyttöesineitä, joita olen jo ympäri kotia laitellut.
Tällä kertaa siis kuvia itse pistelemistäni joulukoristeista ja lahjoista.
*********
Ekana Kirsille mennyt pikkutyyny, jonka teksti taitaa itseni lisäksi sopia tosi hyvin myös lahjan saajalle :). Tykätään nimittäin kumpikin lahjoista tosi paljon. Malli on Lizzie Katen. Joulukuuseen sopivaa koristetta siitä ei kokonsa puolesta tullut, mutta toivottavasti Kirsi löysi jonkun muun sopivan paikan tälle tyynylle.

Sarin kanssa meillä oli teemana joulusydän ja vaikka olen kova pistelemään sydämenmuotoisia juttuja, tuli tästä lahjasta vähän erilainen. Mutta tokihan tästäkin sydämiä löytyy kaksin kappalein. Malli on Tralalan Mere Noel, osa siitä, kankaana peruspellava ja pistot on yhden yli pistelyjä.
Ellin kanssa ollaan koko vuosi pistelty joulukoristeita joka kuukausi, mutta tämän vaihdon teemana oli ompelu eli pikkuinen ompelurasia oli sitten itsestään selvä valinta.. Violariumissa myytävä peltirasia sai päällisekseen LHN:n malleista kootun pistelyn ja rasian sisälle laitoin DMC:N lankoja, joita tarvitaan paketin mukana menneeseen malliin.


Leenalle kokosin paketin teemalla vintage. Malli on CCN:n Peppermint Lane, osa siitä, kankaana floba, yhden yli pisteltynä.

Leppoisaa tapaninpäivää, nautitaan vielä hetki kiirettömästä joulunajasta!

5 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Kiitos Mari ihanasta paketista!
Pukki ei tuonut kameraa joten en voi
laittaa kuvia blogiini :(

Sari kirjoitti...

Ihania paketteja olet väsäillyt. Kiitos ja hyviä joulun jatkoja!

Lennu kirjoitti...

Ihania juttuja olet pistellyt! Pistellyt lahjat ovat kyllä ihania :) Ihanaa joulun jatkoa sinnekin!

Kirsi kirjoitti...

Kiitos ihanasta paketista. Ja hei! kyllä se pistely on kuusessa :)

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Oi sinua onnekasta olet saanut tosi paljon kauniita lahjoja!

Hyvää uutta vuotta!
Anu