keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Postia lähetetty / Mail sent

Ihan mahdottoman kiirettä pitää uudenlaisen arjen myötä ja työpäivän jälkeen illat tuntuu tosi lyhyiltä. Illoista menee myös osa seuraavan päivän suunnitteluun, aikamoista säätöä välillä, että muistaa monet asiat hoitaa valmiiksi jo ennakkoon. Töissä on kuitenkin ollut oikein kivaa, meillä on kiva ryhmä ja ennenkaikkea on ollut ihana puhella työkavereiden kanssa pitkin päivää. Välillä tuntuu, että olen nyt muutaman viikon aikana puhunut enemmän kuin yhteensä koko kotona vietetyn viiden vuoden aikana. Joten vähemmän on siis ollut aikaa lempipuuhille, käsitöille ja blogeille, mutta onneksi sentään välillä ehtii istua alas ja tehdä jompaa kumpaa.
Banneriin laitoin jo kuvan uudesta neulatyynystä, joka on aika iso siihen tarkoitukseen. Se taitaakin koristaa vaan jotain hyllyä tästä eteenpäin. Koitan kuvata sitä vielä vähn tarkemmin ja kerron siitä sitten lisää.
Postia on lähtenyt moneen eri suuntaan. Perille on mennyt niin postikorttivaihto kuin yksi synttärilahjakin. Syyssetti lähti myös matkaan eilen, toivottavasti on ehtinyt jo perille.
Synttäriswappi Mintsille
Birthday present to Mintsi


LHN: Rain fell
32 count country mocha
Crescent colours

******
Postikorttivaihto Memories of summer Pikelle
postcard exchange memories of summer to Pike
Koska PIFiin ei tullut yhtään ilmoittautumista, laitan syksyistä ylläripostia jossain vaiheessa syksyä yhdelle innokkaalle pistelijälle :)


7 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Oi kun ihanaa, että olet päivittänyt. Kivoja pistelyitä täällä taas!

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Sitähän tämä arki on täälläkin. Nyt loman jälkeen ahdistaa, kun tuntuu ettei mitään saa aikaiseksi, toisin kun lomalla. Opettelen edelleenkin olemaan itselle armollinen, loppujen lopuksi itsehän useimmiten ne odotukset määrittelee. Ei kaikkea tarvitse ehtiä, eihän...? Hiljaa hyvää tulee!

Kirsi kirjoitti...

Tuo kortti on tosi kaunis :)

Tuula kirjoitti...

Voi että ihania pistelyitä taas. Bannerin neulatyynyn mallin olenkin nähnyt puolivalmiina, eräs OUPSilainen sitä pistelee. Malli on kyllä todella kaunis.

Marika kirjoitti...

Oi kuinka ihana tuo Rain Fell !! Koskahan ehtisi aloittaa itse ko. mallin. Hyvä idea tehdä tuollaisena vähän pienempänä. Kaunis on myös tuo AOY(?? majakka.
Työssäkäyvän äidin elämä sucks. Paitsi palkkapäivänä. :-)

Irmeli kirjoitti...

Kauniita pistelyitä ja kiitos syysvaihdosta tätäkin kautta :), ihania ovat.

Minna kirjoitti...

Kiitos vielä tännekkin puolelle ihanasta syys koristeesta=)

Muitakin ihanuuksia täällä taas:)