lauantai 26. syyskuuta 2009

Joulusydämiä ja kehyksiä

Taas on yksi vaihto kulkenut perille. Tällä kertaa Kirsin vaihtoblogissa läheteltiin sisustussydämiä. Minä pistelin Mirvalle hänen toiveidensa mukaan jouluisen sydämen. Mirva tykkää samankaltaisesta romanttisesta tyylistä kuin minäkin ja niinpä tein tämän kuin itselleni eli mukaan tuli pitsiä, organzaruusuke ja väreinä raikas valkoinen ja joulunpunainen. Noel sanan kirjaimet ovat De fil en aiguille lehden jonkun vuoden joulunumerosta ja lankana on DMC:n 815 ja kangas on Eurokankaan valkoista pellavaa.

Samalla tekaisin myös itselleni joulusydämen Merry Christmas tekstillä. Tästä se sitten taas lähtee, joulun odotus nimittäin :)

Veljen vaimo täytti pyöreitä ja hänelle pistelin lahjaksi CCN:n Silver and blue mallin ja kehystytin sen tauluksi. Malli löytyy viime vuoden Just Cross Stitch lehden elokuun numerosta. Viime joulun alla pistelin tämän itsellenikin koristeeksi.


Ja vielä kesällä pistelemäni LHN:n M´Ladys strawberries kehystettynä. Tykkään ihan hulluna tuosta rouheasta kehyksestä, taidan tästä lähtien käyttää pelkästään sitä.


Tänä viikonloppuna pistellään pitkästä aikaa SAL:ina joulukoristeita. Kaksi mallia valkattuna uudesta Christmas ornament lehdestä. Toivottavasti löytyy tarpeeksi pistelyaikaa, ne on meinaan yli-ihania :)
Leppoisaa viikonloppua!10 kommenttia:

sari.i. kirjoitti...

Tuo kehys on kyllä tosi nätti. :) Ja pistelyt ja sydämet myös. :)

Sari kirjoitti...

Ihanat sydämet. Ja samoin synttärilahja & M'lady. On nätit kehykset siinä.

Leena kirjoitti...

Ihania sydämiä! Ja taulut aivan upeita :)

Kati kirjoitti...

Kauniita sydämiä ja tuo taulu on upea! Kyllä nyt taitaa taas jäädä puikot hiljalleen pois kätösistä ja neula vuorostaan hommiin.

Lennu kirjoitti...

Oi että kaikki täällä on taas niin ihanaa! Nuo tekemäsi sydämet ovat aina kauniita, niinkuin nämä jouluiset ja Irmelille tekemäsi syyssetti. Ihanan syyssetin sait itsekin! Oikein mukavaa viikonloppua ja toivottavasi rentouttavaa ja rauhallista sellaista! Täällä vähän sairastellaan ja ulkona tuulee kovaa ja aurinko paistaa :)

Mari kirjoitti...

Kauniita kaikki! :)

bean emäntä - bea's kirjoitti...

En voi kuin yhtyä edellisiin. Todella kaunista!

tina kirjoitti...

Joo ihailemassa myös :)!Jouluhan se sieltä tulla jolkottaa ;)

Minervatuulia kirjoitti...

Kiitos Mari todella ihanasta sydämestä, se oli täydellinen minulle!! : ) Käy kurkkaamassa joulublogissa www.satumainenjoulu.blogspot.com

Ele kirjoitti...

Wow,
lovely Christmas embroideries indeed, they are looking wonderful!

Greetings
Gabriele