perjantai 14. elokuuta 2009

Hempeilyä

Kotona näyttää edelleen haaleanvaalean pastelliselta. Ajatuksissani mietin jo pikkuisen voimakkaampia värejä, mutta toteuttamisen kanssa voi olla vähän niin ja näin. Kangasvarastot suorastaan pursuavat hempeitä ruusukankaita, mutta jotenkin en nyt syksyä kohti taida jaksaa niistä enää mitään ommella ja syksynvärejä ei varastossa ole.( Toisaalta tykkään kyllä hempeistä ruusuista sen verran paljon, että tuskinpa ihan onnistun niitä syksyksi ja talveksi kokonaan unohtamaan)
Elokuun aikana meidän kuisti koki valtavan muodonmuutoksen ja tässä pieni kurkistus nykyiseen. Olen niin innoissani tästä uutuudesta, etten malttanut olla kuvaamatta, vaikka sieltä vielä tekstiilit ja jokunen huonekalukin puuttuu. Ikkunalauta on tulossa myös, Mårbackat saavat sitten taas kevään tullen vallata sen kokonaan. Syksyllä tietenkin lyhtyjä, kynttilöitä ja kurpitsajuttuja.
Häissäkin päästiin monen vuoden tauon jälkeen käymään, tässä hääparille kortti kera kuoharipullon. Takaa kurkistaa ehkä kauneimman väriset ruusut mitä koskaan olen nähnyt.

Arjen alkamisen huomaa ainakin siitä että taas on kiva odottaa perjantaita. Kesälomaillessa välillä koko elämä on ollut yhtä perjantaita ja niinhän sen kuuluukin . Ihan oikea arki alkaa maanantaina kun minäkin lähden kotoa pois oikeisiin töihin. Hassu tilanne sikäli, että menen töihin tekemään täsmälleen samaa mitä olen viimeiset vuodet kotona tehnyt eli hoitamaan lapsia, tekemään ruokaa ja siivoamaan, sillä erotuksella että nyt siitä maksetaan ja ympärillä on aikuistakin seuraa :)
Täällä mennään siis innolla uuteen, mutta sitä ennen vietetään vielä mukavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Hei Mari!

Huomasin, että olet tullut lukijakseni, kiitos siitä!:)
Tuosta teidän kuistista tulee kyllä aivan hurmaava, nyt jo niin ihanat tunnelmat!!! Ja nuo ruusut, oikeassa olet, todella kaunis väri:)
Nyt tooivotan sinulle oikein rentouttavaa viikonloppua ja tsemppiä töihin!!
"Nähdään" taas!:)

Pike kirjoitti...

Kauniita ruusuja!

Paljon onnea virallisiin töihin :) Työviikon jälkeen viikonloput ovatkin ihania...

Sari kirjoitti...

Kauniita ruusuja ja kuisti on aivan ihastuttava :) Mukavaa viikonloppua ja tulevaa työviikkoa!

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Ihanat ruusut, kauniit kerrassan! Ihasetelin myös noita edellisen postauksen sydämiä, erityisesti sitä pistettyä pikkukukkaa. Osatapa ristipistoja...

Hauskaa viikonloppua!

Irmeli kirjoitti...

Ruusut ovat kyllä kukkien aatelia, ihanat ovat kuvaamasi. Hyvää alkanutta työviikkoa ja voimia arkeen :)