torstai 4. kesäkuuta 2009

Yksivärinen vaihto/Monochromatic exchange

Lennun järjestämässä yksivärisessä vaihdossa sain uskomattoman kaunista postia Ritvalta. Vaihdossa piti pistellä saajan lempivärillä jotain ja minä ilmoitin lemppariväreikseni tietenkin vaaleanpunaisen ja valkoisen. Pistelyn lisäksi mukaan laitettiin myös joku lempivärinen juttu.

Ritva pisteli minulle saksikotelon valkoisella langalla hennon vaaleanpunaiselle pellavakankaalle.Pistelyn aiheena on aina niin ihania ruusuja. Yllätyksenä oli pistelijän lankaroskis omalla nimellä varustettuna ja vielä Tildakortti. Olen näitä roskiksia Oulun seudun pistelijöiden blogeissa ihastellut ja ajatellut, että pitääpä pyytää Ritvalta tilaustyönä samanmoinen :). Tämä sopii tosi hyvin pistelynojatuoliini ja oli jo kovassa käytössä tänään. Nyt pysyvät myös sakset tallessa. Yleensä saan haaskattua kallista pistelyaikaa saksien etsimiseen, kun ne aina katoavat nojatuolin uumeniin.

Kiitos Ritvalle kauniista pistelyistä, enempää eivät voisi minulle sopivia olla niin tyyliltään kuin väreiltään.

Minä pistelin Minnalle neulakotelon. Minnan lemppariväri tällä hetkellä on ruskea, joten valitsin DMC:n ruskean langan, numeroa en huomannut laittaa ylös. Saksikotelo on pistelty 28 count evelle ja sisäpuolen kangas on vaaleammanruskeaa pellavaa. Malli on Violariumista saatu Couleur d´etoilen ilmaismalli ja takakannen kirjain saman suunnittelijan. Yllätyksenä oli jobelan eveä väriltään coffee.9 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Ihania ovat molemmat vaihdot :)
Kuten myös edellisen postauksen vaihdot :D

Sari kirjoitti...

Voi ihanuus, mitä vaihtoja! Upeita molemmat.

sari.i. kirjoitti...

Ihquja! :)

Katri kirjoitti...

Suloisen vaihdon olet saanut Ritvalta! Eikä kyllä Minnalle tekemäsi kalpene sen rinnalla! Ihanat vaihdot!

Irmeli kirjoitti...

Upeat vaihdot, niin kauniita ja tuo roskis on kyllä varmasti käytännöllinen ja kaupan päälle vielä sieväkin :).

Ulla kirjoitti...

Kauniita vaihtoja!

Mari kirjoitti...

Ihania kummatkin vaihdot! :)

Lennu kirjoitti...

Hienoja vaihtoja olet tehnyt ja saanut! Minullakin on Ritvan tekemä sininen roskis sinisessä nojatuolissa :) Tosi ihana tuo ruskea neulavihko minkä teit! Aurinkoista sunnuntaita!

Kirsi kirjoitti...

Tuo kun upeita.