tiistai 30. kesäkuuta 2009

Kesäkeittiö / Summerkitchen


Viime viikolla saatiin uusi kesäkeittiö kokonaan valmiiksi ja samaan aikaan juhlittiin esikoisen 13-vuotissynttäreitä. Synttäreiden aikaan saadaan aina nauttia myös juhannusruusun kauniista kukinnasta ja tapana on ollut kuvauttaa tyttö ruusupuskan edessä koska syntymäpäivänsä on aina juhannuksena. Tänä vuonna kyllä neiti kyseenalaisti koko homman, mutta jonkunlainen otos pienen neuvottelun jälkeen saatiin kuitenkin otettua :)

Kesäkeittiö on nyt tilavampi kuin vanha, nyt mahdutaan koko perhe pöydän ympärille. Muutama lisäys on kuvien ottamisen jälkeen tullut, mm. sälekaihtimet kahdelle seinustalle suojaamaan paahteelta. Näillä keleillä siellä on kyllä tullut istuskeltua lähes päivät läpeensä ja sälekaihtimet ovat olleet ihan ehdoton juttu, koska aurinko paistaa tuohon kuitenkin suurimman osan päivää. Vasta ihan illalla se jää varjoon.

Helteillä jatketaan kohti heinäkuuta, ihanaa!


9 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Kyllä nyt kelpaa nauttia! Ihania pastellisävyjä astioissa!

Katri kirjoitti...

Voi kun ihana, ja näillä keleillä varmaan kovassa käytössä!

Minulla on ollut tapana valokuvata koiriani juhannusruusun edessä :-) Tänä vuonna yksi pensas suorastaan notkui kukista; täytyykin lisätä jossain vaiheessa kuvia blogiin.

Irmeli kirjoitti...

Olipas täällä paljon uutta katseltavaa, kivoja matkakuvia ja kauniita vaihtokuoria. Kesäkeittiönne näyttää myös tosi mukavalta, kelpaa siellä nyt kesäpäiviä viettää. Mansikkakakkua teksi mieli ihan maistaa :). Kauniita kuvia kaikki.

Kati kirjoitti...

Hieno kesäkeittiö. Ja mikä kakku, valtava!

Sari kirjoitti...

Ihana kesäkeittiö. Toivottavasti minäkin pääsen pian siellä istuskelemaan :D Upea kakku! Onnea synttärisankarille.

Anonyymi kirjoitti...

Tuollaisesta kesäkeittiöstä olen minäkin haaveillut jo monta vuotta, pienetkin kulmaritilät ja katto pään päällä tuo suojaa ja pidentää ulkoilukautta.

anu kirjoitti...

tosi upea kesäkeittiö!!!

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihana kakku ja ihana blogi! :)

Sari kirjoitti...

Hyvää nimipäivää!