torstai 16. huhtikuuta 2009

Maaliskuun joulukoriste


Täällä sataa lunta, oikein suuria hiutaleita. Siitä tulikin mieleeni, että maaliskuussa pistelemäni joulukoriste on vielä täällä näyttämättä. Mehän pistellään Ellin kanssa SAL- juttuna joka kuun loppupuolella joulukoristeita ja täytyy taas kerran sanoa, että on tosi kiva kun saa pitkin vuotta näitä joulujuttuja valmiiksi. Tämän jaksoin heti viimeistelläkin, sen voi sitten joulun alla ripustaa
vaikka eteiseen. Kuva ei tee tälle nyt oikeutta, värit on täysin vääristyneet, oikeasti tuo punainen on tosi kaunis ja hempeän sävyinen, GAST:in lanka nimeltä Holly berry. Kankaana on 32 count pellavakangas nimeltä flax ja malli on JBW Designsin Christmas welcome.

Jouluisissa tunnelmissa viikonloppua kohti :)
( Oikeesti ei ole kyllä joulu mielessä yhtään, vaan puutarhapuuhat ja kukat)

5 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Ihana! Itsekin olen mukana sellaisessa pistele joka kuukausi joulukoriste-jutussa. On kiva kun jouluna on jo reilusti noita valmiina ettei sitten tule viime hetkillä hirveä kiire.

Minna kirjoitti...

Aivan ihastuttava:)

Irmeli kirjoitti...

Kaunis koriste ja kivan mallin olet löytänyt. Myös minun on pitänyt, ihan kylläkin itsekseen tehdä joulukoristeita valmiiksi, mutta on jäänyt kuitenkin toistaiseksi vain ajatuksen asteelle.
Ihanaa viikonvaihdetta, vaikka kovin keväistä ilmaa ei viikonlopuksi taida tulla. Pitänee ihastella kukkia puutarhalehdistä :).

Elli kirjoitti...

Todella nätti koriste :) Minunkin joulupalloseni on valmiina, parin purkamisen jälkeen. Olen kuitenkin melko ylpeä että sain sen pisteltyä vaikka hopealanka oli kiukkuinen :D

Sari kirjoitti...

Tuo on kyllä kaunis koriste. Luonnossa nuo värit näyttivät kyllä vieläkin kivammilta.