maanantai 2. helmikuuta 2009

Kirppikseltä/ From fleamarket

Kerrankin oli antoisa kirppiskierros. Yleensä olen ostanut kirppiksiltä vain lastenvaatteita, mutta jatkuvasti olen katsellut myös sillä silmällä josko löytyisi jotain ihania vanhoja aarteita. Meidän kaupungissa on kyllä paljon kivoja kirppiksiä, mutta oma silmä ei vaan ole ollut tarpeeksi harjaantunut aarteiden löytämiselle. Vaan nyt onnisti.Vaaleanpunainen tilkkutäkki 5 euroa. Tämä tulee jommankumman pikkutytön sänkyyn päiväpeitoksi, sopisi se kyllä pistelytuoliinikin.


Itse asiassa seuraavat jutut ei ole varsinaiselta kirppikseltä, mutta en keksi muutakaan sanaa sille paikalle, jossa myydään vaikka mitä, uutta ja vanhaa, romua ja aarteita saman katon alla. Sattuipa siellä olemaan kaikki tavarat myynnissä puoleen hintaan ( Majakasta, paikalliset tietää :))Ensin laitoin ostoskoriin kivan kokoisen kahvikupin tasseineen, ajattelin siitä itselleni uutta aamulattekuppia. Seuraavalta pöydältä löytyikin samaa sarjaa kahta erikokoa olevat lautaset, kuusi kappaletta kumpiakin. En koskaan aikaisemmin ole nähnyt tällaista sarjaa, mutta kuvio niissä on niin kaunis, että ihastuin oitis. Sarja on Rörstrandin, nimeltään Ulrika. Kahvikuppeja pitää tietenkin saada lisää, eli tässäpä oiva keräilykohde ja hyvä syy kiertää kirppiksiä edelleen.Kuppi ja 13 lautasta 12 e.
Vielä löytyi muutamalla eurolla kaksi kauniisti patinoitunutta lautasta. En tiedä mitä materiaalia ovat, tinaako?

Vielä sinne jäi monenlaisia kauniita ruusukahvikuppeja ja muuta kivaa, taidan mennä ensi viikonloppuna uudestaan.


11 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Oijoi kuinka ihania löytöjä oletkaan tehnyt :)

Elli kirjoitti...

Tosi hienoja aarteita löysit :) Jaahas, että toinen neiti sai jo tilkkupeiton. Koska me ruvetaan tekemään peittoa sille toiselle neidille? :D

tina kirjoitti...

Voi ku ihquj löytöj!Kävin kanssa majakassa ja kyllä sieltä tarttui mukaan...
Ihana tilkkutäkki!

Ja voi sua mahotonta!Onko sulla joku salainen pistelykone jemmassa?;0)
Ah niin niin paljon ihailen sun pistelytöitäs!

terkkuja pitkäsääritipun onnelliselta pistelijältä

Sari kirjoitti...

Kivoja löytöjä! Ihania nuo astiat!
Kiitos vielä tätäkin kautta lahjoista ja myös ristipistoswapin organisoinnista!

Irmeli kirjoitti...

Mukavia löytäjä tosiaan ja edellisen kirjoituksen pistelyt kauniita, kuinkas muutenkaan :). Kauniin kuoren olet myös saanut.

Hanneloore kirjoitti...

Heippa Mari

Kiitos sähköpostista:))vastaan siihen pikimmiten..lapset ovat olleet kipeinä ja tuntuu että mahatautiakin olisi tulossa:((
Aivan ihastuttavia löytöjä olet majakasta tehnyt. Kävin siellä viimeksi ennen joulua ja ehkä täytyy taas poiketa joku päivä.
Toi tilkkutäkki on oikea löytö!

Palataan asiaan:))

Anni kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain, kurkkaapa sinne! :)

anu kirjoitti...

Tosi kaunis peitto ja löydöt muutenkin tosi hyviä!!!Joskus onnistaa minä en ole pitkään aikaan löytänyt juuri mitään enkä nimen omaan tuolta majakasta!

Mari kirjoitti...

Hienoja löytöjä olet tehnyt ;)

marypoppins kirjoitti...

che meraviglia di coperta!!
buona giornata
Mary

marypoppins kirjoitti...

che meraviglia di coperta!!
buona giornata
Mary