torstai 15. tammikuuta 2009

Ostoksia ja viime vuoden viimeiset joulujutut

Joulun jälkeen pistelin vielä muutaman joulujutun, jotka piti pistellä jo ennen joulua. Mutta nyt on siis ensi jouluksi valmiina kaksi uutta tyynyä. Pitkäsäärilintuhan on Heart in Handin Christmas bird ja joulukuun kuukausi tyyny Lizzie Katen.
Ihanassa on loppuunmyynti ja sinnehän lähti tilausta menemään. Vihdoinkin sain ostettua Greenkaten pilkullisen kannun. Kiva väriruiske muuten niin vaalean kannukokoelman joukossa.
Glögg kannu on Tukholmasta Brukan myymälästä, älyhalvalla ostettu.Kesän terassikahvihetket jo mielessä, hankin myös kukkakuosisen termoskannun Ihanasta. Se toi niin kivan keväisen tuulahduksen keittiöön, että voisin tämän kuraisen talvikelin vaihtaa ihan suosiolla jo kevääseen.Ruusuinen leipäkorinliina on tosi nätti myös. Tätä kuosia haluaisin vielä jotain lisääkin, pöytäliinakangasta vaikka. Pastellivärit on niin ihania taas tummien syksy-ja jouluvärien jälkeen ja ruusukuosit myös. Taitaa tänäkin keväänä koti näyttää taas hyvinkin hempeältä.
6 kommenttia:

tina kirjoitti...

Ihana termari (nauratti ihan kun olen siitä samasta haaveillut).
Sain nyt täältä kipinän ihan tosissani lähteä raivaamaan tätä meidän huushollia.Kiitos!
Baj dö vej ihanan näköistä sulla ja niin kodikasta.

Elli kirjoitti...

Tässähän on itsekkin aivan sisustus-huumassa kun lukee sinun blogia :D Minä vaan keskityn nykyisin kaaoksen hallintaan ja odottelen milloin neliöt lisääntyvät (ja sitä myötä säilytystilat). Pitääkin varmaan koittaa raivata kotiin joku pikku hylly tai nurkka mitä voisi pitää siistinä ja hiukan vaihdella koristuksia silloin tällöin, muutenkin kuin jouluna :)

Sari kirjoitti...

Ihana tuo termoskannu :) Ja kivoja kannuja muutenkin. Katselin tänään Elvinan ikkunan takana ja mietin, että ihan on sinun näköisesi kauppa...

Anni kirjoitti...

Ihana tuo pilkullinen kannu! Ja termari suorastaan vaatii pääsyä piknikille, sitten kun kevät koittaa...:)

Lennu kirjoitti...

Täällä on kaikki kuvat aina niin nättejä ja tulee ihan sisustusvimma itsellekin :) Kivoja tyynyjä pistelit!

Ulla kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus :-)