maanantai 15. joulukuuta 2008

Pikkuisen Tildaa

Turun reissulta tuli joululahjaostoksien lisäksi osteltua pientä kivaa myös itselle, tietenkin. Kannukokoelma karttui keskimmäisellä kannulla. Tarkoitus oli hankkia Greengaten pilkullinen kannu jouluksi, mutta kävi huono tuuri, kun Elvina Interior oli sulkenut ovensa juuri kuin päästiin kohdalle. Mutta onneksi löysin kivan korvaavan kannun Stockalta kuitenkin.

Tänään sain sisustettua pistelynurkkaukseni joulukuntoon ja nyt se on niin viihtyisä, että oikein harmittaa kun siellä ehtii istuskella nyt ihan liian vähän. Joulua ja rauhaisampaa aikaa siis odotellessa.

Käsitöiden osalta viimeiset kaksi viikkoa olen pistellyt ystävälleni tilaustyönä Coloeur Etoilen enkelimallia ja sain kuin sainkin sen ajoissa pisteltyä joulua ajatellen. Nyt on kiva taas miettiä itselle tulevia pistelyitä, jouluiset pistelyt ovat viime aikoina kaikki menneet lahjaksi vaihtojen kautta.Tästä CCN:n Holly & Ivy Samplerista piti tulla ihan erilainen juttu, mutta päädyin taas ompelemaan sen ihan pikkutyynyksi. Taustakankaana tämän joulun Tildakangasta.


Talvinen kranssi somistaa ruokahuoneen seinää.
Joulukortit ovat tänäkin vuonna Tildan leikearkeista tehty ja ihan yksinkertaisesti liimattu kaksiosaisille korttipohjille. Vähän ne ovat vaiheessa vielä, ilman tekstejä ja lähettämättä...Kahdeksan yötä jouluun, sopivan puuhakasta viikkoa jouluihmisille :)
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja juttuja olet nytkin tehnyt. Makusi on niin erilainen kuin omani vain voi olla, mutta silti aina vain ihastelen tyyliäsi =) Itsellänikin on joulukortit postittamatta, samoin pari lahjaa pitäisi a) ostaa b) postittaa. Ehtiihän tässä...

Sari kirjoitti...

Holly & Ivy on ihana! Mukavaa, että sait tilaustyön valmiiksi.