keskiviikko 19. marraskuuta 2008

MailArt Christmas in september

Arvasin, että jotain on unohtunut täällä näyttää. Eilen kun postitin uuden joulukuorivaihdon, muistin että nämä syyskuisen vaihdon kuoret on vielä esittelemättä.

Eli Stiched MailArt listalla järjestettiin jo syyskuussa jouluaiheinen vaihto, johon jouluihmisenä oli tietenkin osallistuttava. Sain postia Ankelta Hollannista ja itse lähetin Fionalle Kanadaan.

Pistelemäni malli on Bent Creekin Christmas eve stocking. Tästä piti ihan oikeasti tulla joulusukan muotoinen, mutta koska kangas oli liian pieni normaalisti pisteltäväksi päädyin pistelemään yhden yli ja silloin pistelyalue jäi kovin pieneksi. Eli sain sitten taas soveltaa jotain muuta ja pussukkatyyliin ompelin tämän sitten kiinni ja laitoin pätkän nauhaa koristeeksi.Jouluvaihdot on hyvällä mallilla, viimeistä viedään. Kaikki on kyllä vielä viimeistelemättä, mutta teen sitä sitten urakalla vaikka viikonloppuna. Tampereen käsityömessuilta löytyi kaikkea kivaa niin itselle kuin lahjaksi ja vaihdot ovat senkin osalta sitten paketointia vaille valmiita.
Messuilla oli tosi kivaa. Oli ihana tutustua uusiin pistelijöihin Turun suunnalta ja nähdä taas vuoden tauon jälkeen Lennu ja ostella käsityötarvikkeita sydämensä kyllyydestä. Kiitos siis kaikille mukavasta seurasta :)
Onnistuin heti lauantai-iltana laittamaan kaikki ostokset jo paikoilleen ilman kuvaamista tietenkin. Mutta saaliksi sain Violariumista mm. muutaman enkeliaiheisen mallin ja peltirasioita sekä muualta puuvillakankaita, uutta Tildaa ja nappeja. Huomaisin ostelleeni jouluisten juttujen sijasta paljon talviaiheista ja koska lumiukkomallejakin on tullut osteltua aikas tavalla, voisin kuvitella siirtyväni joulusukkien ja lahjojen jälkeen kokonaan sini- ja valkosävyiseen ja lumiseen
pistelymaailmaan.
Sattuipas sopivasti, tätä kirjoittaessa taivaalta alkoi tupruta lunta ja nyt on maassa ihan aavistuksen verran valkoista, ekan kerran tänä syksynä. Nyt muksut ulkovaatteisiin ja outoa ilmiötä tutkimaan.

6 kommenttia:

tina kirjoitti...

Olen sanaton!Nukutko ollenkaan?Mua taitaa vaivata paha "lorvikatarri".Huh tästä sai taas puhtia!

Nora kirjoitti...

Hienoja olet tehnyt ja saanut. Harmi, ettei joulusukasta sitten tullutkaan joulusukkaa. Hyvin silti keksit viimeistelyn.

Herttaiselle olis täällä odottamassa synttärikutsu, yritän muistaa mukaan lauantaina.

Sari kirjoitti...

Ihana joulusukkakuori. Kivan kuoren olet saanut Ankeltakin. Onpas siinä paljon postimerkkejä.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ihania kankaita ostit sieltä messuilta? Oiskos kuvaa...

Toivoopi kangashullu Johanna

Irmeli kirjoitti...

Tuota todella jouluista kirjekuortasi ihastelinkin jo aikoinaan tuolla MailArtin albumissa, se on kerrassaan ihana. Kiitos messuseurasta oli kiva tavata ja tutustua. Täälläkin satoi viime yönä lunta, yes kivaa :), on heti niin paljon valoisampaa.

Hanneloore kirjoitti...

Heippa Mari

Minä en ole koskaan ollut kiinnostunut ristipisto jutuista, mutta nyt lähiaikoina ne ovat kummasti ruvenneet kiinnostamaan:)
Sinulla on kyllä taito tehdä uskomattoman kauniita töitä. Siellä tampereen messuillakin näin muutamia ihania ristipistotöitä.
Kaikkea ihanaa kivaa olit myös hankkinut nettikaupoista;)kummasti vaan pieni shoppailu piristää mieltä.
Kuulumisiin taas

Hanneloore