torstai 18. syyskuuta 2008

Kurpitsa-aika

Kurpitsat ja muut syksyiset jutut ja värit ovat valtaamassa taloa. Vielä haluan laittaa pikkuisen lisää ja siksi kangaskauppareissulta tarttui matkaan jouluisten pellavakankaiden lisäksi oranssia pellavaa. Suunnitelmissa on ommella itse kangaskurpitsoja, mutta koska mitään ohjetta ei ole, voi olla että, niistä ei koskaan kuulu mitään...

Muutama kurpitsainen ristipistojuttukin on vielä tekemättä. Kovaa kamppailua käyn näiden syksyisten ja jouluisten ompeluksien välillä, mutta yritän vielä sitä pahinta joulukuumetta vähän hillitä.

Torilta löysin vihdoinkin koristekurpitsoja. Ananaskirsikat ovat omasta maasta.
Alla Bent Creekin kuukausisarjan syys- ja lokakuu, sekä Partyliten kurpitsakynttiläkoriste noin kymmenen vuoden takaa.Viime syksynä pistelty Heart in handin Little pumpkin in the patch


Myös Heart in Handin; Halloween ja Autumn birds

Syyskuu lähikuvassa:

Viikonloppuna on sitten siirryttävä pihapuuhiin. Kukkaruukut olen malttanut tyhjentää kitukasvuisista kesäkukista ja nyt ne odottavat uusia syksyn sävyisiä istutuksia. Kurpitsoja mielin myös ulos, vielä en onnistunut niitä löytämään. Voi olla, että niiden sadonkorjuuaika ei täällä ole ihan vielä. Omassa maassa olen kahtena kesänä yrittänyt kasvattaa kurpitsaa, mutta eipä ole tykännyt kasvimaalla kasvaa. Viime vuonna ei tullut mitään, tänä vuonna kehittyi superpallon kokoinen vaaleankeltainen pallukka, mutta senkin popsi kai joku lintu suuhunsa. Ensi vuonna uusi yritys uudessa paikassa.

5 kommenttia:

sari.i. kirjoitti...

Moikka!!! Olipa ihana tulla taas kurkkimaan sun blogia. Täällä on aina niin ihania juttuja!!!

Ulla kirjoitti...

Ihanan syksyisiä juttuja! Viikonloppuna pitäisi myös istuttaa kanervia ja muita syksyisiä kukkia ruukkuihin. Täällä oli Prismassa jättikokoisia kurpitsoja joita voisi laittaa vaikka portaalle.

Maria kirjoitti...

Upeita syysjuttuja :) Tuo Halloween bird on yhäkin hieno. Kaunis tyynypari.

Lennu kirjoitti...

Ihania kuvia taas! Pistelysi ovat aina niin nättejä :) Toivottavasti teillä siellä on ollut kiva viikonloppu, mukavaa sunnuntai-iltaa ja uutta viikkoa!

Sari kirjoitti...

Kivoja syksyjuttuja olet tehnyt ja hauskoja nuo koristekurpitsat!