sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Terveisiä Tukholmasta

Piipahdettiin pariksi päiväksi Tukholmaan. Matka oli hyvin onnistunut, nähtiin paljon, syötiin hyvin ja itse sain tehtyä loistavia ostoksia. Paljon jäi vielä tekemättä ja mielessä pyörii jo uusi reissu, seuraavalla kerralla tosin aion katsastaa kaupungin pelkästään aikuisessa seurassa.
Kuvasaldo jäi hyvin heikoksi, tässä kuitenkin muutama. Pienimmäisemme päiväunet olivat japanilaisturistien mielestä mielenkiintoisempaa katsottavaa ja kuvattavaa kuin kuninkaanlinna, siksi päätin minäkin ikuistaa tuon heidänkin mielestään hellyyttävän näyn.

Näkymä Skansenilta alas kaupunkiin. Korkealla oltiin, välillä vähän hirvitti näin korkeanpaikan kammoisena. Muuten Skansen oli matkan kohokohta meidän kaikkien mielestä.


Toiseksi parasta lasten mielestä oli pomppia hotellin sängyllä. Ei se näköjään sen kummempaa vaadi, että on hauskaa. (Omasta mielestäni kuitenkin kaikkea muuta kuin mukavaa...)
Oli muuten hauska huomata, että Tukholmassa vallitsi pilkkukuume, löysin jopa pilkullisia roskapusseja. Pilkkuja ja palloja löytyi niin vaatteista kuin monista sisustusjutuistakin. Muutamia tuli ostettua, ne roskapussit jätin kyllä väliin.
Pandurossa vietin hyvän tovin ihan itsekseni ja olisin kyllä voinut ostaa puodin tyhjäksi. Tildatavaroita oli kivasti saatavilla ja alennuksestakin löytyi paljon kivaa syksyn askarteluihin ja vaihtoihin. Ihanista ihanin askartelukauppa siis.

Nyt pitäisi jaksaa arkisia puuhia taas vähän paremmin, kun on hetkeksi vaihtanut maisemaa. Päivänmatkoja on onneksi vielä luvassa lähiseuduille extemporee meiningillä.
Viiden ristipistottoman päivän jälkeen on ollut enemmän kuin mukavaa tarttua ihan uusiin töihin ja suunnitella jo tulevia vaihtojakin. Niistä lisää ihan pian.

Ei kommentteja: