sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Vaaleanpunainen joulukoriste

Kiitos ensimmäisistä kommenteista tälle puolelle :). Blogilistalle olen heti laittautunut, mutta näyttää nyt kauan kestävän hyväksyminen sinne, liekö viikonlopulla osuutta asiaan. Mutta toivottavasti jo huomenna löytyy sieltä. Löysin myös kommentoinnin asetukset, toivottavasti nyt onnistuu kommentoiminen ihan kaikilta. Vanha blogi jää paikoilleen, sieltä voi edelleen katsella kuvia,mutta pikkuhiljaa yritän saada tänne kaikki laatikot ja sivut samankaltaisina kuin vuodatuksessakin.

Ensimmäinen itselle tehty joulukoriste tälle vuodelle on valmistunut. Mallin löysin Just Cross Stitch Christmas Ornaments lehden vuoden 2004 numerosta ja se on Brown House Studion Folk art topiary. Ensin ajattelin muuttaa sydämet ja joulupallot vähän perinteisemmän punaisiksi, mutta koska varastosta löytyi juuri sopivat Crescent Cloursin langat, päätin tämän pistellä mallin mukaisesti. Taustakankaakseen koriste sai palan Ikean raitakangasta. Ihan pirteä lopputulos.
Viikonloppua on tullut vietettyä oikein kunnolla pistelyn merkeissä. Perjantaina pisteltiin tunti jos toinenkin Sarin kanssa kauniissa auringonpaisteessa. Aloitin LHN:n kahvisarjan tekemisen Frappuccino mallista ja innostuksissani menin Sarille lupaamaan, että koko kolmen sarja on ensi sunnuntaihin mennessä valmis :). Tänään ja eilen on neula suihkinut siihen malliin, että tavoitteesen kyllä päästään, menossa on jo viimeinen. Oikaisen kyllä aika paljon, kun jätän ne reunukset pistelemättä, eli pieniähän ne kahvikupit siinä ovat ja nopeita ja mukavia silkkilangalla pistellä.

3 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Onnea uudesta blogista !! Ihana nimi ja ilme !! Saithan mailini koskien nimpparilahjusta ? Terkkuja Kroatiasta, +35 astetta ja aurinko paistaa. :-)

Kati kirjoitti...

Täällä on hyvin elegantti ilme, kaunista! Olet taas pistellyt silmiä hiveleviä juttuja! Nyt onnistuu kommentointikin tuon lisäyksesi myötä, kiitos! Mukavaa alkanutta viikkoa =)

tuula kirjoitti...

Heissan! Tervetuloa Bloggerin puolelle. Aivan ihana ilme...
terkuin Tuula.